MLS: Κυκλοφορεί το MLS Updater στο Play Store

MLS: Κυκλοφορεί το MLS Updater στο Play Store

Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να  αναβαθμίζουν αυτόματα τις εφαρμογές της εταιρείας.  

Την κυκλοφορία της καινοτόμας εφαρμογής MLS Updater στο Play Store, ανακοίνωσε η MLS. Έτσι σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, οι χρήστες έχουν πλέον τη δυνατότητα να αναβαθμίζουν αυτόματα τις λειτουργίες που η εταιρεία έχει αναπτύξει.
Συγκεκριμένα, η εφαρμογή MLS Updater μπορεί να εγκατασταθεί σε όλα τα κινητά και tablets της εταιρίας που ενσωματώνουν το Talk&Call, Talk&SMS, Talk&Drive, Talk&Post για το Facebook ή Talk&Email καθώς και σε όλες τις συσκευές που περιλαμβάνουν τον καινοτόμο πλοηγό MLS Destinator. Επιπλέον, μέσα από τον MLS Updater γίνεται εφικτή η αναβάθμιση του software των MLS φορητών συσκευών (π.χ. έκδοση Android). Τέλος, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να εγκαταστήσουν τις λειτουργίες που η εταιρία θα αναπτύξει μελλοντικά.

Σε τροχιά ανόδου η MLS Πληροφορική

Ο χρήστης ενημερώνεται για όλες τις διαθέσιμες αναβαθμίσεις μέσω ενός μηνύματος που εμφανίζεται αυτόματα στη συσκευή του. Απαιτείται επιβεβαίωση της διαδικασίας αναβάθμισης προκειμένου η εφαρμογή να προχωρήσει στην ενημέρωση των MLS λειτουργιών.

Η εφαρμογή MLS Updater βρίσκεται ήδη διαθέσιμη, δωρεάν, στο Play Store. Οι κάτοχοί της μπορούν να αναβαθμίσουν και να ενημερώσουν τις φορητές τους συσκευές χωρίς να απαιτείται η επικοινωνία με το τμήμα τηλεφωνικής υποστήριξης της MLS.

Διαβάστε ακόμη: Οι 15 πιο χρήσιμες εφαρμογές για Android