Μώραλης: Ελπίζουμε η συμμετοχή του κόσμου να είναι μεγάλη

Μώραλης: Ελπίζουμε η συμμετοχή του κόσμου να είναι μεγάλη

Άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά.

Στο εκλογικό τμήμα, στο Άγαλμα της Μητέρας, προσήλθε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, με το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Βάλια .

Τον Γιάννη Μώραλη περίμεναν ήδη ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό του, Πέτρος Κόκκαλης, καθώς και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, Σάββας Θεοδωρίδης.

Απερχόμενος, ο Γιάννης Μώραλης δήλωσε: «Εύχομαι να είναι μία ημέρα αλλαγής για τον Πειραιά, μία ημέρα ανατροπής για τον Πειραιά. Ξεκινήσαμε δυναμικά πριν 40 ημέρες με τον Πειραιά Νικητή. Είμαστε σήμερα εδώ και ελπίζω η συμμετοχή του κόσμου να είναι μεγαλύτερη από άλλες φορές. Όπως έχω πει η συμμετοχή είναι κάτι σημαντικό και για την πόλη και για τους πολίτες. Επαναλαμβάνω πως εύχομαι να ξεκινήσει μία καινούρια ημέρα αλλαγών και ανατροπών αύριο για τον Πειραιά. Γι’ αυτό έθεσα υποψηφιότητα, αυτός είναι ο στόχος μας κι ελπίζω οι πολίτες σήμερα να μας δώσουν την ευκαιρία να το πράξουμε».

Μαρινάκης: «Αλλάζει σελίδα ο Πειραιάς»
«Σήμερα ο Πειραιάς ψήφισε. Σήμερα ο Πειραιάς αλλάζει σελίδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Έχουμε κάνει έναν τίμιο αγώνα και πιστεύουμε πως όχι μόνο ο Πειραιάς έχει αλλάξει σελίδα, αλλά οι καλύτερες μέρες έρχονται. Θέλω όλοι οι νέοι του Πειραιά, όσο περισσότεροι Πειραιώτες να ψηφίσουν σήμερα. Αλλάζει σελίδα ο Πειραιάς και προχωράμε δυνατά» δήλωσε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 20ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά.

Διαβάστε ακόμη: 

Μιχαλολιάκος και Δρίτσας άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα

Oι θέσεις των υποψηφίων δημάρχων για τον Πειραιά στο FortuneGreece.com

Π. Κόκκαλης: Πώς θα γίνει ο Πειραιάς «Σιγκαπούρη της Ευρώπης»