ΝΔ: Εγκλωβισμένος στο δίλημμα Μουζάλας ή Καμμένος ο πρωθυπουργός

ΝΔ: Εγκλωβισμένος στο δίλημμα Μουζάλας ή Καμμένος ο πρωθυπουργός
ͅ`ć̏ʑTɁ (EUROKINISSI/ÉّÏӠʏ͔QɍǓ)

Η κυβέρνηση έχει κάνει το σαρδάμ πολιτική της, σημείωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

 

«Σοβαρά ολίσθημα που συνιστά αλλοίωση της πάγιας εθνικής γραμμής» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος το ότι ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας αποκάλεσε “Μακεδονία” την ΠΓΔΜ. Συνεχίζοντας ανέφερε ότι από χθες η ΝΔ είπε ότι κ. Μουζάλας είχε την υποχρέωση να σκεφθεί την παραίτησή του. Εκείνος αρνήθηκε και τον στήριξε μάλιστα, σύμφωνα με διαρροές από κυβερνητικές πηγές, ο κ. Τσίπρας.

«Η παραίτηση του κ. Μουζάλα είναι επιβεβλημένη και για το ολίσθημα, αλλά και για την κατάσταση στο προσφυγικό», είπε ο κ. Κουμουτσάκος και προσέθεσε ότι «ο κ. Τσίπρας είναι εγκλωβισμένος σε ένα δίλημμα: ή Μουζάλας ή Καμμένος».

Υπάρχει υπαρκτό δίλημμα στο οποίο έχει εγκλωβιστεί η κυβέρνηση “Μουζάλας ή Καμμένος”, είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος και εξήγησε: «Δεν αποκλείεται ο κ. Μουζάλας να μείνει στην κυβέρνηση. Την ίδια ώρα ο κ. Καμμένος είπε ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στον κ. Μουζάλα. Πώς θα συνεργαστούν οι δύο υπουργοί στο θέμα του προσφυγικού; Αυτά τα διλήμματα μόνο ο πρωθυπουργός μπορεί να τα λύσει».

Η κυβέρνηση έβαλε χρονικό όριο μέχρι την Δευτέρα. Πρέπει όμως να υπάρξει κάθαρση προσέθεσε.Η κυβέρνηση έχει κάνει το σαρδάμ πολιτική της ανέφερε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος και θύμισε μία σειρά “σαρδάμ” του πρωθυπουργού και των κυβερνητικών στελεχών από το “Λέσβος και Μυτιλήνη”, μέχρι το “τιμητική για την Ελλάδα η Ειδομένη” και το “νομό Ηπείρου. Πρόσθεσε ότι υπάρχει ένα όριο το οποίο εξαντλήθηκε χθες.