Νέα επίθεση από το fund στη Folli Follie: «Άφαντοι» οι πελάτες στη Ν. Υόρκη

Νέα επίθεση από το fund στη Folli Follie: «Άφαντοι» οι πελάτες στη Ν. Υόρκη
F1AANT Folli Follie Boutique in SoHo, NYC. Image shot 2015. Exact date unknown.

Το αμερικανικό hedge fund Quintessential Capital Management επανέρχεται και προαναγγέλλει δεύτερη έρευνα.

Συνεχίζει την επιθετική πολιτική του το αμερικανικό hedge fund Quintessential Capital Management εναντίον της Folli Follie.

Mετά την έκθεση που οδήγησε σε πτώση έως και 30% την τιμή της εταιρείας στο Χρηματιστήριο, χάνοντας το 300 εκατ. ευρώ από την κεφαλαιοποίηση της (χθες η αξία της εταιρίας ήταν 700 εκατ. ευρώ), το fund συνεχίζει παρά την απάντηση της Folli Follie.

Aυτή τη φορά με ανάρτησή τους στο Twitter αναφέρουν ότι προχώρησαν σε επιτόπια έρευνα και επισκέφθηκαν το κατάστημα του ομίλου Folli Follie στο εμπορικό κέντρο Westfield WTC στη Νέα Υόρκη.

Για μία ώρα δεν κατάφεραν να εντοπίσουν ούτε έναν πελάτη να εξέρχεται από το εν λόγω κατάστημα, το οποίο -όπως σημειώνουν οι ίδιοι πάντα- είναι το μοναδικό που κατάφεραν να εντοπίσουν στην ηπειρωτική Αμερική.

Οι διαχειριστές της σελίδας αναφέρουν επίσης ότι θα ακολουθήσει δεύτερο μέρος της έρευνας και προκαλούν τους ακολούθους του στο Twitter να αναρτήσουν φωτογραφίες που να αποδεικνύουν την… «επιθετική επέκταση του FFGroup στις ΗΠΑ» όπως τη χαρακτηρίζει.