Νέα «γκάφα» του Game of Thrones: Μπουκάλι με νερό στο φινάλε

Νέα «γκάφα» του Game of Thrones: Μπουκάλι με νερό στο φινάλε
Μετά το επεισόδιο με το κύπελλο καφέ, οι υπεύθυνοι της παραγωγής υπέπεσαν σε νέο σφάλμα.

Η Starbucks έβγαλε μερικά εκατομμύρια δολάρια από τη δωρεάν διαφήμιση που του έκανε το «Game of Thrones», όταν ένα ποτήρι καφέ ξέμεινε πάνω στο τραπέζι μπροστά από τη Νταινέρις. Από την άλλη όμως, η εταιρεία του μπουκαλιού με το νερό που είδαμε για λίγο στο φινάλε της Κυριακής πιθανότατα δεν θα είναι τόσο τυχερή.

Οι κριτικοί που παρακολουθούν και την παραμικρή λεπτομέρεια, εντόπισαν ένα πλαστικό μπουκάλι νερό στο έδαφος κοντά στα πόδια του Samwell Tarly κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Κυριακής. Αλλά δεδομένου ότι το μπουκάλι δεν ήταν τόσο προεξέχον, όσο το κύπελλο καφέ, και η ετικέτα κρύφτηκε από το πόδι του ηθοποιού, John Bradley, καμία συγκεκριμένη εταιρεία δεν έχει δει το όνομά της να εξαπλώνεται σαν «πυρκαγιά δράκων» μαζί με τα επικριτικά σχόλια.

Κατά ειρωνικό τρόπο, αποδείχθηκε ότι όλη αυτή η φασαρία που έγινε για το κύπελλο ήταν μάταιη, καθώς αυτό δεν ανήκε καν στα Starbucks, αλλά ήταν απλά ένα ποτήρι από το σετ. Κανείς βέβαια δεν το συνειδητοποίησε, μέχρι που είχε ήδη διαδοθεί ευρέως ότι η πανταχού παρούσα αλυσίδα φάνηκε να έχει «ανοίξει κατάστημα» στο Westeros. Κάτι τέτοιο βέβαια θα ήταν κρίμα για όποια εταιρεία έχει το συγκεκριμένο μπουκάλι νερού, καθώς η τηλεθέαση της σειράς εκτοξεύθηκε μόνο μετά το περιστατικό με το ποτήρι του καφέ.