Η νέα «ονειρική» Yamaha YZF-R125

Η νέα «ονειρική» Yamaha YZF-R125

Ένα supersport  «δημιουργημένο με τα ίδια υλικά που γίνονται τα όνειρα».

Η Υamaha Motor αποκάλυψε το νέο YZF-R125, ένα supersport στα 125 κυβικά το οποίο είναι «δημιουργημένο με τα ίδια υλικά που γίνονται τα όνειρα». Η σειρά των Yamaha R -είναι μια από τις πιο αξιοσέβαστες σειρές supersport που είναι διαθέσιμες σήμερα, και ως κυρίαρχη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport, είναι σαφές ότι αγωνιστικά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της «οικογένειας» Yamaha .

Το YZF – R125 είχε καθιερωθεί ως ηγέτης στην κλάση του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας 125cc Supersport, και από την παρουσίασή του διατήρησε  τη θέση του ως το πιο επιθυμητό για νέους μοτοσυκλετιστές που αναζητούν το «απόλυτο» στα 125 κυβικά.

Το νέο YZF – R125 του 2014 είναι πανέτοιμο να προσφέρει στους νεότερους αναβάτες την ευκαιρία να βιώσουν το σχεδιασμό και την τεχνολογία supersport ήδη από την αρχή της μοτοσυκλετιστικής «καριέρας» τους. Παρουσιάζοντας μία νέα δυναμική εμφάνιση εμπνευσμένη  από τη σειρά Yamaha-R, ένα ακόμη πιο εξελιγμένο πλαίσιο με έμφαση στη λειτουργικότητα και στην άνεση του αναβάτη, καθώς και αυξημένη οικονομία καυσίμου, το νέο YZF-R125 φέρνει αγωνιστική τεχνολογία αιχμής στην κατηγορία Α1 άδειας οδήγησης μοτοσυκλέτας.