Νέα προσφορά από τη Ryanair για πτήσεις Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Νέα προσφορά από τη Ryanair για πτήσεις Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία μειώνει τη χρέωση παραδοτέων αποσκευών στις πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Η low cost αεροπορική εταιρεία Ryanair ανακοίνωσε ότι θα μειώσει τη χρέωση παραδοτέων αποσκευών στις πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 1 Απριλίου έως 31 Μαΐου 2016.

Συγκεκριμένα μειώνει τη χρέωση παραδοτέων αποσκευών στα 10 ευρώ για αποσκευές των 15 κιλών και στα 15 ευρώ για αποσκευές των 20 κιλών σε όλες τις 9 καθημερινές πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης τον Απρίλιο και τον Μάιο. Η προσφορά αποσκευών είναι διαθέσιμη προς κράτηση στο Ryanair.com για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Η Chiara Ravara της Ryanair δήλωσε: «H Ryanair εξακολουθεί να μειώνει το ταξιδιωτικό κόστος απελευθερώνοντας μια μοναδική προσφορά για παραδοτέες αποσκευές σε όλες τις πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης τον Απρίλιο και τον Μάιο. Οι Έλληνες πελάτες και οι επισκέπτες μπορούνε πλέον να προσθέσουν αποσκευή των 15 κιλών με μόνο 10€ ή αποσκευή των 20 κιλών με μόνο 15€ και να επωφεληθούν από τους χαμηλότερους ναύλους με 9 καθημερινές πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Η μοναδική αυτή προσφορά είναι διαθέσιμη προς κράτηση στην ιστοσελίδα Ryanair.com».