Nέα ξενοδοχεία ανοίγουν στην Ελλάδα και υπόσχονται ονειρικές διακοπές

Nέα ξενοδοχεία ανοίγουν στην Ελλάδα και υπόσχονται ονειρικές διακοπές

To περιοδικό Forbes παρουσιάζει πέντε νέα ξενοδοχεία που ανοίγουν φέτος στην Ελλάδα και είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους ντόπιος και τους ξένους τουρίστες.

«Ελληνες θεοί: Πέντε νέα ξενοδοχεία που υπόσχονται ονειρικές διακοπές» είναι ο τίτλος ενός άρθρου που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Forbes και φέρει την υπογραφή της Angelina Villa-Clarke, η οποία επέλεξε τα ξενοδοχεία που ανοίγουν φέτος στην Ελλάδα και διαθέτουν τις κατάλληλες υποδομές και καθρεπτίζουν τις νέες τάσεις στον τουρισμό.

Cavo Spada Luxury Sports & Leisure Resort & Spa – Κρήτη

Το ξενοδοχείο ανοίγει τις πύλες του ξανά τον Μάρτιο μετά από εκτεταμένες ανακαινίσεις. Η γοητευτική παραθαλάσσια ιδιοκτησία θα έχει μινιμαλιστικό ντιζάιν με όλα τα δωμάτια να έχουν θέα στη Μεσόγειο.

Το Cavo Spada αποτελεί ιδανική επιλογή και για όσους θέλουν να χαλαρώσουν, καθώς το ξενοδοχείο προσφέρει μαθήματα γιόγκα, υδρομασάζ, θεραπείες χαμάμ και ομορφιάς, καθώς και μαθήματα μαγειρικής.

MarBella Nido Suite Hotel & Villas, Κέρκυρα

Η Κέρκυρα καλωσορίζει φέτος τον Μάιο, τη δεύτερη ιδιοκτησία του ομίλου MarBella. Το μοναδικό MarBella Nido Suite Hotel & Villas για ενήλικες βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο του νησιού, στον Αγιο Ιωάννη Περιστερών και διαθέτει 70 σουίτες και βίλες κερκυραϊκής ομορφιάς. Τα δύο εστιατόρια, το beach bar και το σπα συμπληρώνουν την πολυτελή του εικόνα.

Ikos Dassia – Κέρκυρα

H Κέρκυρα φέτος θα υποδεχτεί ένα ακόμη ξενοδοχείο. Το Ikos group προσκαλεί τους ταξιδιώτες στο Ikos Dassia προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας. Το ξενοδοχείο δίνει έμφαση στη γαστρονομική εμπειρία, ενώ όλα τα εστιατόρια συνεργάζονται με βραβευμένους με αστέρια Μισελέν σεφ.

Η ακτή Δασσιάς διαθέτει 403 δωμάτια, σουίτες και βίλες μέσα σε πλούσιους κήπους με θέα στο Ιόνιο, καθώς και ιδιωτική παραλία, γήπεδα τένις και μεγάλη επιλογή από δραστηριότητες γυμναστικής και θαλάσσιων σπορ.

Euphoria Retreat – Μυστράς

Το Euphoria Retreat στον Μυστρά της Πελοποννήσου υπόσχεται μια ολιστική εμπειρία, ένα μοναδικό συνδυασμό θεραπειών και εμπειριών, που θα βασίζονται στις αρχαίες ελληνικές και κινεζικές πρακτικές. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν κράτηση για επταήμερα προγράμματα με θεραπείες για αναζωογόνηση πνεύματος και σώματος, ενώ εκτός από την ποδηλασία, την αναρρίχηση και το ράφτινγκ, μπορούν να απολαύσουν τις περιποιήσεις του σπα.

Η κουζίνα με τοπικά υλικά αποτελεί προϊόν ειδικών διατροφολόγων και σερβίρεται στο εστιατόριο Gaia.

Gennadi Grand Resort – Ρόδος

Ο όμιλος Lindos Hotel Group ανοίγει τον Μάιο το νέο του ξενοδοχείο, το οποίο επικεντρώνεται στον περιβάλλον.

Το Gennadi Grand Resort χρησιμοποιεί αποδοτικά συστήματα διαχείρισης της ενέργειας και του νερού, το τελευταίας τεχνολογίας σύστημα κλιματισμού και θέρμανσης που είναι φιλικό στο περιβάλλον, ανακύκλωση, σύστημα διαχωρισμού απορριμμάτων καθώς και λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας.

Διαθέτει 266 δωμάτια και σουίτες έχουν ιδιωτική πισίνα και κήπο. Θα διαθέτει επίσης 3 πισίνες, 11 εστιατόρια και μπαρ, ένα θέατρο, σπα και κέντρο αγορών. Στα εστιατόρια περιλαμβάνεται η διαδραστική κουζίνα, παραδοσιακές ελληνικές ταβέρνες και μπιστρό.