Οι νέες Harley-Davidson πατούν το γκάζι

Οι νέες Harley-Davidson πατούν το γκάζι

Τη νέα της γκάμα για το 2015 παρουσίασε η θρυλική εταιρεία.

Με κεκτημένη ταχύτητα από το Project RUSHMORE, την παγκόσμια παρουσίαση του Street 750 και τον «ηλεκτρισμό» που προκάλεσε η αποκάλυψη του Project LiveWire, η Harley-Davidson κρατάει το γκάζι ανοικτό με την παρουσίαση της γκάμας του 2015.

Συνδυάζοντας την κορυφαία αεροδυναμική σχεδίαση, το ηχοσύστημα με εντυπωσιακή απόδοση και τα εξαιρετικά εργονομικά στοιχεία, η Harley-Davidson ενισχύει την ποικιλία δυνατοτήτων που προσφέρει και παρέχει στους μοτοσικλετιστές ακόμη περισσότερους τρόπους για να χαράξουν τη δική τους πορεία.

Η ευρεία γκάμα για το 2015 αποδεικνύει τη δέσμευση της εταιρίας για προσφορά μοτοσικλετών με κορυφαία ποιότητα και μοναδικό στυλ, που έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών.

Street 750

Το νέο Street 750 κάνει τη δυναμική του είσοδο στην Dark Custom οικογένεια της Harley-Davidson, καθώς είναι η πρώτη ολοκαίνουργια πλατφόρμα μετά από 14 χρόνια, που δημιουργήθηκε για όσους αγαπούν την οδήγηση σε αστικό περιβάλλον. Σχεδιάστηκε βάσει πληροφόρησης χιλιάδων ωρών από αναβάτες νεαρής ηλικίας από όλο τον κόσμο, που ζουν και οδηγούν σε πόλεις. Διαθέτει το νέο υγρόψυκτο κινητήρα Revolution X, ο οποίος σχεδιάστηκε για να λειτουργεί άψογα σε συνθήκες κίνησης, παρέχοντας παράλληλα άμεση απόκριση στο γκάζι και δυνατή επιτάχυνση για γρήγορους και ασφαλείς ελιγμούς. Ο κινητήρας έχει τοποθετηθεί σε ένα νέο μικρών διαστάσεων πλαίσιο, με εξαιρετικά χαμηλή θέση οδήγησης, νέο σύστημα ανάρτησης και τιμόνι που σχεδιάστηκε για να προσφέρει αυτοπεποίθηση και εξαιρετική ευελιξία στις κλειστές στροφές και στις γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης.

Road Glide Special


Ποτισμένο από το DNA του προγράμματος εξέλιξης μοντέλων Project RUSHMORE, το Road Glide Special είναι ένα μοντέλο Touring που διατίθεται για πρώτη φορά στη χώρα μας. Για τις αποδράσεις από την καθημερινότητα, χρειάζεται μια μοτοσικλέτα που θα «καταπίνει» τα χιλιόμετρα στην εθνική οδό και θα κινείται με μεγάλη ασφάλεια στο επαρχιακό οδικό δίκτυο. Η Harley-Davidson, κατανοώντας την ανάγκη των αναβατών για ευελιξία και προσαρμογή στις εκάστοτε συνθήκες ώστε να απολαμβάνουν τη διαδρομή χωρίς απρόοπτα, επανασχεδίασε το φέρινγκ για να λεπτύνει το προφίλ της μοτοσικλέτας και να μειώσει σημαντικά την αντίσταση του αέρα στο πρόσωπο του αναβάτη, παρέχοντας παράλληλα ιδανική ροή του αέρα γύρω του. Διαθέτει επίσης προβολείς Dual Reflector Daymaker με λυχνίες LED, κορυφαίο ηχοσύστημα Boom! Box infotainment, αναβαθμισμένη ανάρτηση και Reflex συνδυασμένα φρένα με σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των τροχών (ABS).

Street Glide Special
Το νέο Street Glide Special είναι μια πλήρως εξοπλισμένη έκδοση του δημοφιλούς πανίσχυρου μοντέλου Touring. Έχοντας αποδείξει την αξία του στις 50 πολιτείες των Η.Π.Α. είναι τώρα έτοιμο να κατακτήσει τις καρδιές των αναβατών σε όλο τον κόσμο. Είναι εφοδιασμένο με τον υψηλής απόδοσης κινητήρα Twin Cam™ 103 κυβικών ιντσών, ηχοσύστημα infotainment Boom! Box 6.5GT, φέρινγκ Batwing με αεροδυναμικούς αεραγωγούς, διπλούς προβολείς αλογόνου, τροχούς Enforcer από κράμα αλουμινίου και συνδεδεμένα φρένα Reflex με ABS.

Νέο σύστημα πέδησης για τα μοντέλα Softail
Το νέο σύστημα πέδησης των μοντέλων Softail παρέχει βελτιωμένη λειτουργία και αξιοπιστία, προσφέροντας παράλληλα μειωμένη κατά 40% ισχύ πίεσης στη μανέτα. Στα νέα εξαρτήματα του μπροστινού φρένου περιλαμβάνονται σταθερή 4-πίστονη αγκάνα με έμβολα 34 και 32 χιλιοστών, τακάκια από υψηλού επιπέδου υλικό τριβής, νέα αντλία και νέος δίσκος 300 χιλιοστών. Η δαγκάνα και η αντλία έχουν επανασχεδιαστεί για ακόμη καλύτερη εμφάνιση του κάθε μοντέλου.

Ultra Limited Low


Υπάρχει λόγος να μην απολαμβάνουν στο μέγιστο τα χαρακτηριστικά μιας Ultra Limited οι αναβάτες χαμηλότερου ύψους; Όχι πια. Η Ultra Limited Low είναι ολοκαίνουργια για το 2015 και αποτελεί μια ακόμη καινοτομία που έγινε δυνατή χάρη στο Project RUSHMORE. Η Harley-Davidson φέρνει το στυλ σε νέο επίπεδο με ένα πακέτο εργονομικών βελτιώσεων που προσφέρουν τη χαμηλότερη θέση οδήγησης και τα υψηλότερα επίπεδα αυτοπεποίθησης που υπάρχουν σε μοτοσικλέτα τουρισμού. Προσθέστε σε αυτά, τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά που διαθέτει η μοτοσικλέτα μέσω του Project RUSHMORE και την κλασική Harley-Davidson εμφάνιση.

CVO Street Glide


Για όσους θέλουν να κάνουν τη διαφορά, αυτό είναι το hot rod με πλαϊνές βαλίτσες που διαθέτει τα πάντα, από προηγμένο ηχοσύστημα, infotainment και ανέσεις για μεγάλα ταξίδια, μέχρι λεπτομέρειες custom και βαφή που ξεχωρίζει. Με ένα νέο ηχοσύστημα Boom! με 600 watts ισχύος, δύο μπροστινά και δύο πίσω ηχεία αυτή η περιορισμένης παραγωγής bagger μοτοσικλέτα είναι ένα κονσέρτο σε κίνηση, που παρέχει απίστευτη ένταση και ποιότητα ήχου. Τα προκλητικά γραφικά και οι τέσσερις αποκλειστικές χρωματικές επιλογές τονίζουν ακόμη περισσότερο τη μοναδικότητα της μοτοσικλέτας.

CVO Road Glide Ultra


Πλημμυρισμένη από χρώμιο και custom βαφή, αυτή η super αποκλειστική μοτοσικλέτα τουρισμού προσφέρει κορυφαία αεροδυναμική, πολυτελή εξοπλισμό τουρισμού και την απαράμιλλη ισχύ του κινητήρα Twin-Cooled™ Twin Cam 110™ Screamin’ Eagle.