Νέες λύσεις ασύρματης πρόσβασης και υποστήριξης δικτύων από την Intracom Telecom

Νέες λύσεις ασύρματης πρόσβασης και υποστήριξης δικτύων από την Intracom Telecom

Η Intracom Telecom ανακοίνωσε σήμερα τη διάθεση των προηγμένων ραδιοσυστημάτων της για ασύρματη πρόσβαση και μετάδοση για την αγορά των ΗΠΑ.

H Intracom Telecom ανακοίνωσε σήμερα τη διάθεση των προηγμένων ραδιοσυστημάτων της για ασύρματη πρόσβαση και μετάδοση, τα οποία λειτουργούν πλέον και στη συχνότητα των 39GHz, για την αγορά των ΗΠΑ.

Η εταιρεία θα παρουσιάζει τις λύσεις WiBAS-Connect 39GHz και OmniBAS-BX 39GHz FCC στο παγκόσμιο συνέδριο κινητής τηλεφωνίας Mobile World Congress Americas, που θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 14 Σεπτεμβρίου 2018 στο Λος Άντζελες, στο περίπτερο της (S.2024).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το WiBAS-Connect προσαρμόστηκε ώστε να λειτουργεί και στη μπάντα των 39GHz, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Αμερικανικής Ομοσπονδιακή Επιτροπής Επικοινωνιών (FCC).

Το OmniBAS-BX ήδη προσφέρεται στα 18GHz, με δέσμευση διαθεσιμότητας για τις μπάντες 13GHz και 38GHz εντός του 2018, ενώ η εταιρεία επεκτείνει τη σειρά προϊόντων με την εισαγωγή της μπάντας 39GHz αλλά και χαρακτηριστικών συμβατών με τους κανονισμούς της FCC.