Νεκρός σε τροχαίο ο Πολ Γουόκερ

Νεκρός σε τροχαίο ο Πολ Γουόκερ

Σοκ προκαλεί στο Χόλιγουντ ο τραγικός θάνατος του χαρισματικού πρωταγωνιστή των ταινιών «Fast and Furious».

Τον γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες «Fast and Furious», όπου ως πρωταγωνιστής οδηγούσε φουτουριστικά αυτοκίνητα σε αυτοσχέδια ράλι υψηλών ταχυτήτων. Χθες τη νύχτα ο ηθοποιός Πολ Γουόκερ, σε ηλικία 40 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή στο οδόστρωμα, στην περιοχή Σάντα Κλαρίτα κοντά στο Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο γνωστός ηθοποιός επέβαινε σε αυτοκίνητο τύπου Porsche το οποίο οδηγούσε ένας φίλος του και κατευθύνονταν προς μία φιλανθρωπική εκδήλωση. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο φίλος του Γουόκερ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα το όχημα να προσκρούσει σε φανοστάτη ή δέντρο πριν τυλιχτεί στις φλόγες.

1/2

«Με πραγματικά βαριά καρδιά πρέπει να επιβεβαιώσουμε ότι ο Πολ Γουόκερ απεβίωσε σήμερα σε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα, ενώ συμμετείχε σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση της οργάνωσής του Reach Out Worldwide», αναφέρεται στη σελίδα του ηθοποιού στο Facebook.

Η φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση στη Σάντα Κλαρίτα είχε στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για τους επιζώντες από τον τυφώνα Χαϊγιάν στις Φιλιππίνες. Άλλωστε, η οργάνωση Reach Out Worldwide, την οποία είχε ιδρύσει ο Πολ Γουόκερ το 2010, έχει ως στόχο την υποστήριξη των πληγέντων από φυσικές καταστροφές.

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα βαθύτατα συλληπητήριά μας στην οικογένεια του Πολ, που εδώ και 14 χρόνια ήταν μέλος της δικής μας οικογένειας. Ο Πολ ήταν πραγματικά ένα από τα πιο αγαπημένα και αξιοσέβαστα μέλη της οικογένειάς μας και ο χαμός του είναι συνταρακτικός για εμάς, για όσους συμμετείχαν στην παραγωγή των ταινιών “Fast and Furious” και τους αναρίθμιτους φαν του σε όλο τον κόσμο», ανέφερε ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία παραγωγής Universal Pictures.

«Αδελφέ θα μου λείψεις πολύ. Δεν έχω λόγια. Ο παράδεισος απέκτησε άλλον έναν άγγελο. RIP», έγραψε σε post στο instagram ο συμπρωταγωνιστής του Βιν Ντίζελ.

Διαβάστε ακόμη: Προσβλητικές διαφημίσεις από το παρελθόν