Το νέο HTC με τις δύο κάμερες

Το νέο HTC με τις δύο κάμερες

Γνωρίστε το HTC One M8 με τις ωραίες καμπύλες και την επαναστατική δυνατότητα για ζουμ, αφού έχετε ήδη τραβήξει μία φωτογραφία.

Το καινούριο μοντέλο HTC One M8 είναι πλέον γεγονός και αναβαθμίζει σημαντικά το προηγούμενο μοντέλο της εταιρείας σε software και hardware για τις ανάγκες του 2014.

Συγκεκριμένα, είναι εξοπλισμένο με Android 4.4 KitKat, ενώ το λογισμικό του έχει αναβαθμιστεί πλέον σε Sense 6.0 UI. Σχεδιαστικά διατηρεί τις όμορφες καμπύλες του και χρησιμοποιεί 90% αλουμίνιο για την κατασκευή του νέου σώματος σε σύγκριση με το 70% αλουμίνιο του προηγούμενου μοντέλου.

Στο πίσω μέρος του βρίσκεται η μεγάλη έκπληξη με την κάμερα Duo: η γνωστή UltraPixel κάμερα του HTC One με μέγεθος pixel στα 2µm, αλλά και η «δεύτερη κάμερα» ακριβώς από πάνω, υπό τις διαταγές και τον έλεγχο του νέου HTC ImageChip 2. Η δεύτερη κάμερα δεν βγάζει φωτογραφίες, αλλά χρησιμεύει για την καταγραφή πληροφοριών βάθους ή αλλιώς depth sensing. Αυτό σημαίνει ότι βγάζοντας μια φωτογραφία το νέο HTC One 2014 έχει επεξεργαστεί ταυτόχρονα επιπλέον πληροφορία, ώστε ο χρήστης να μπορεί αργότερα να εστιάσει σε όποιο σημείο της φωτογραφίας επιθυμεί, προσομοιώνοντας έτσι το εφέ των πολύ πιο ακριβών DSLR φωτογραφικών μηχανών.

Μπροστά βρίσκεται και η κάμερα των 5 megapixel για video chat και selfies με δυνατότητα για full HD 1080p video και HDR φωτογραφιών. Πάνω και κάτω από τη νέα μεγαλύτερη οθόνη βρίσκονται και τα νέα ηχεία HTC BoomSound που πλέον οδηγεί ένας ισχυρότερος ενισχυτής για καθαρότερο και πιο δυνατό ήχο.

Για πρώτη φορά η HTC αποφάσισε να μεταφέρει core apps του Sense 6 στο Google Play Store για ταχύτερη και καλύτερη αναβάθμιση, χωρίς τις γνωστές καθυστερήσεις που απαιτεί μια αναβάθμιση firmware. Το hardware του HTC One (M8) έχει αναβαθμιστεί επίσης, με Snapdragon 801 CPU quad-core 2.3GHz, 2GB RAM και 16GB ή 32GB αποθηκευτικού χώρου. Μαζί έρχεται και η δυνατότητα για χρήση καρτών μνήμης microSD μέχρι 128GB αλλά και τα 50GB αποθηκευτικού χώρου από το Google Drive για δύο χρόνια.

Η μπαταρία έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα και φτάνει τα 2600mAh, ενώ τα ηλεκτρονικά έχουν αναβαθμιστεί με 4G LTE, Bluetooch 4.0, WiFi 802.11ac dual-band και NFC. Η νέα οθόνη του HTC One φτάνει τις 5 ίντσες διαγώνιο με ανάλυση full HD 1080p, χρησιμοποιώντας το γνωστό Super LCD 3 panel αλλά αυτή την φορά με προστασία από Gorilla Glass 3, και περιλαμβάνει τα κουμπιά του Android που πλέον είναι software buttons.

Διαβάστε περισσότερα: 

Η HTC συνεχίζει να «προκαλεί» με το νέο One