Νέο μέλος στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ»

Νέο μέλος στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ»

Η Draculi Coffee αποτελεί την πρώτη εταιρεία καφέ ελληνικής ιδιοκτησίας που συμμετέχει στην πρωτοβουλία που σήμερα μετρά 44 μέλη.

Η Draculi Coffee αποτελεί νέο μέλος της Πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η Draculi Coffee, η οποία φέρει, πλέον, στα προϊόντα της το σήμα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, αποτελεί την πρώτη εταιρεία καφέ ελληνικής ιδιοκτησίας που συμμετέχει στην Πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ», που σήμερα μετρά 44 μέλη.

Έχοντας πρόσφατα πιστοποιηθεί από την EUROCERT ότι πληροί τις προϋποθέσεις της ένωσης, δηλαδή ότι διατηρεί το τρίπτυχο Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία στην Ελλάδα, η Draculi Coffee συνεισφέρει από κοινού με τα υπόλοιπα μέλη-επιχειρήσεις στη διατήρηση αφενός του εθνικού πλούτου εντός συνόρων, αφετέρου πολύτιμων θέσεων εργασίας, συμβάλλοντας στην προώθηση της αποστολής τής ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑΣ ΜΑΣ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, με ιστορία που ξεκινάει από τη Σμύρνη και συνεχίζεται στην Ελλάδα από το 1925, η οικογένεια Δρακούλη, δημιουργεί τον σμυρναίικο καφέ της εδώ και 90 χρόνια, καθώς και ρόφημα σοκολάτας βραβευμένο στο Βέλγιο, στην υπερσύγχρονη ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής και επεξεργασίας καφέ Draculi Coffee στο Αλιβέρι Ευβοίας.