Νέο μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ η Δίρφυς ΑΕ

Νέο μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ η Δίρφυς ΑΕ

Η εταιρεία που ειδικεύεται στην εμφιάλωση πόσιμου νερού θα αποτελέσει το 52ο επίσημο μέλος της πρωτοβουλίας.

Η Δίρφυς ΑΕ αποτελεί, πλέον, το 52ο επίσημο μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, που έχει ως στόχο την ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Με έδρα τη Χαλκίδα, η Δίρφυς ΑΕ εξειδικεύεται από το 1975 στην εμφιάλωση πόσιμου νερού, το οποίο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «διακρίνεται για τη διαύγειά του, την πλήρη απουσία βαρέων μετάλλων και οργανικού άνθρακα, την ιδανική αναλογία ασβεστίου-μαγνησίου και τη χαμηλή συγκέντρωση σε νάτριο».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «από το 2007, με την εξ ολοκλήρου ανακατασκευή και τον πλήρη εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων, η παραγωγή στεγάζεται σε νεόκτιστο, σύγχρονο βιομηχανικό κτίριο ιδιαίτερου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού που σέβεται το περιβάλλον και λειτουργεί σύμφωνα με όλους τους προβλεπόμενους κανόνες».

Η Δίρφυς ΑΕ συνεργάζεται με ελληνικά πανεπιστήμια, με το Ινστιτούτο Γεωλογικών Μεταλλευτικών Ερευνών καθώς και πιστοποιημένα ιδιωτικά εργαστήρια χημικού-μικροβιολογικού ελέγχου, ενώ «από το 2010 η εταιρεία εφαρμόζει το σύστημα HACCP, καθώς και το πιστοποιημένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας τροφίμων και ποτών σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000, ενώ από το 2015 παρέχεται πιστοποίηση ποιότητας IFS», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.