Νέο συμβόλαιο της INTRALOT με την ΟΠΑΠ Α.Ε.

Η εταιρεία θα αναλάβει, μεταξύ άλλων, την υλοποίηση των νέων Κεντρικών Συστημάτων.

Νέο συμβόλαιο τεχνολογικού παρόχου με την ΟΠΑΠ Α.Ε. υπέγραψε η INTRALOT. Η εταιρεία θα αναλάβει την υλοποίηση των νέων Κεντρικών Συστημάτων, θα παρέχει  εξοπλισμό και  λογισμικό  καθώς και  υπηρεσίες για τη λειτουργία, τη συντήρηση, την τεχνική υποστήριξη και την διαρκή  εξέλιξή του συστήματος.

Το νέο συμβόλαιο ισχύει αναδρομικά από την 1/4/2014 και λήγει στις 31/7/2018 και περιλαμβάνει την παροχή της χρήσης του εξοπλισμού και του λογισμικού των Κεντρικών Συστημάτων, τη μετάβαση όλων των δεδομένων και των λειτουργιών τους στο νέο Εξελιγμένο Κεντρικό Σύστημα, την αναβάθμιση του  LOTOS O/S, την παραχώρηση των αδειών χρήσεως του λογισμικού του και συγκεκριμένα της πλατφόρμας αθλητικού στοιχήματος iFLEX, του συστήματος Data Warehouse καθώς και του συστήματος Player Club.

Επιπλέον, η INTRALOT θα παρέχει υποστηρικτικές υπηρεσίες, που θα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την συντήρηση των Κεντρικών Συστημάτων και του λογισμικού  τους, την on-site συντήρηση του εξοπλισμού και του λογισμικού των πρακτορείων, λοιπές υποστηρικτικές υπηρεσίες, Data Center Business Operation Support Services και τη διαρκή εξέλιξη του  λογισμικού εφαρμογών. Τέλος, η INTRALOT θα παρέχει στην ΟΠΑΠ Α.Ε. εξοπλισμό Κεντρικού Συστήματος.

O Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT, κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλοςδήλωσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι που θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον παλαιότερο πελάτη μας την πρωτοποριακή τεχνολογία μας. Στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε τις προσπάθειες της νέας Διοίκησης της ΟΠΑΠ να συνεχίσει τον εκσυγχρονισμό της ελληνικής αγοράς τυχερών παιχνιδιών και να προσφέρει στους παίκτες μοναδικές ψυχαγωγικές εμπειρίες. Οι καινοτόμες λύσεις της INTRALOT εγγυώνται την είσοδο της ΟΠΑΠ σε μία νέα εποχή έχοντας τα εχέγγυα της πιο προηγμένης και ασφαλούς τεχνολογίας του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών».

Διαβάστε ακόμη:

Intralot: Υπογραφή κοινοπρακτικού δανείου 200 εκατ. ευρώ

Η θυγατρική της Intralot στην Πολωνία στηρίζει  το ποδόσφαιρο