Νέο τεύχος Fortune στα περίπτερα: Δείτε τον χάρτη με τα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα

Νέο τεύχος Fortune στα περίπτερα: Δείτε τον χάρτη με τα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα

Σήμερα Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου κυκλοφορεί στα περίπτερα η πρώτη έκδοση του Fortune Greece για τη νέα χρονιά.

Στο Fortune εγκαινιάζουµε το 2021, αναδεικνύοντας τις εταιρείες Best in business. Είναι επιχειρήσεις που λειτουργούν βάσει σκοπού, µε σεβασµό στον καπιταλισµό των ενδιαφερόµενων µερών, και πρωταρχικός τους στόχος είναι να κάνουν την επιχείρησή τους και, κατ’ επέκταση, την κοινωνία καλύτερη.

Όλοι, όµως, έχουµε συνείδηση ότι οι επερχόµενες αλλαγές συνδέονται µε τον φόβο απέναντι στο νέο, εύθραυστο και αβέβαιο περιβάλλον, που πυροδοτείται και από το τεχνολογικό «τσουνάµι» που επέρχεται. «Ζούµε µια τεράστια ψηφιακή επανάσταση. Η σηµερινή πραγµατικότητα απαιτεί αυτό που λέµε “original thinking”. Θέλουµε να είµαστε ο δίαυλος µέσα από τον οποίο θα περάσουν όλες αυτές οι αλλαγές στην ελληνική κοινωνία και οικονοµία». Τα λόγια αυτά ανήκουν στον Κυριάκο Σαµπατακάκη, πρόεδρο και CEO της Accenture στην Ελλάδα, που µας καλεί να αφήσουµε πίσω µας τον ψηφιακό «φόβο» και να κοιτάξουµε το µέλλον µε αυτοπεποίθηση.

Στο πρώτο τεύχος της χρονιάς, μπορείτε ακόμη να διαβάσετε ένα μεγάλο αφιέρωμα στα δίκτυα πέμπτης γενιάς (5G), που είναι για την Ελλάδα οι ψηφιακές λεωφόροι του μέλλοντος, ενώ στην ίδια έκδοση κορυφαίοι αναλυτές και εκπρόσωποι οργανισμών δίνουν τις προβλέψεις τους στον επενδυτικό οδηγό του 2021.

Δείτε τον χάρτη με τα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα: 

Γίνετε συνδρομητές στο Fortune Greece με ένα κλικ ΕΔΩ