Nέο τεύχος Fortune: Ισχυρές γυναίκες, επικεφαλής στις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα

Nέο τεύχος Fortune: Ισχυρές γυναίκες, επικεφαλής στις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα

Η νέα λίστα Most Powerful Women in Business για το 2019, αποκλειστικές συνεντεύξεις και μεγάλα αφιερώματα στο νέο τεύχος του Fortune.

Την ώρα που οι όροι «inclusion» και «diversity» γίνονται όλο και πιο επιτακτικοί, η φετινή λίστα του Fortune με τις πιο ισχυρές Ελληνίδες στις επιχειρήσεις κατακτά κλάδους ανδροκρατούμενους, όπως η φαρμακοβιομηχανία και η τεχνολογία.

30 δυναμικές γυναίκες, επικεφαλής εταιρειών από διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας, αυτοδημιούργητες ή άξιες διάδοχοι, υπογραμμίζουν τον τρόπο που αλλάζουν οι επιχειρήσεις και η ίδια η κοινωνία.

Με όραμα, γνώσεις, ταλέντο, τόλμη και σκληρή δουλειά, αποδεικνύουν ότι η ηγεσία δεν έχει φύλο. Σίγουρα, τα βήματα που πρέπει να γίνουν, για να μιλάμε με όρους ισότητας και δικαιοσύνης, είναι ακόμη πολλά. Από το μισθολογικό χάσμα που παραμένει σε ποσοστά καθόλου αμελητέα, μέχρι τις προκαταλήψεις και τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στον εργασιακό στίβο.

Όμως, οι γυναίκες έμαθαν πλέον να διεκδικούν, να διαπραγματεύονται, να επιμένουν και είναι αποφασισμένες να πετύχουν.

Διαβάστε στο νέο τεύχος του Fortune, που κυκλοφορεί αυτή την Τρίτη στα περίπτερα:

Λίλιαν Νεκταρίου (Coca – Cola Hellas): Θέλουμε πραγματικά να βοηθήσουμε την Ελλάδα

H γενική διευθύντρια της εταιρείας για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα κάνει πράξη τον νέο σκοπό της Coca-Cola παγκοσμίως και εξηγεί γιατί το 2019 είναι χρονιά-ορόσημο.

Kατερίνα Βλάχου (Mondelez Ελλάς): Στόχος μας είναι να ηγηθούμε στην αγορά του Snacking

H Κατερίνα Βλάχου, managing director Ελλάδας και Κύπρου, σταδιοδρόμησε συνολικά 20 χρόνια στο marketing και τις πωλήσεις αποσπώντας κορυφαίες διακρίσεις, για να πάρει το 2016 τα ηνία της εταιρείας.

Ιουλία Τσέτη (Uni-pharma & InterMed): Έχουμε ηθική υποχρέωση να κάνουμε επενδύσεις – Το χρήμα πρέπει να επιστρέφει εκεί που παράγεται

Η επικεφαλής του ομίλου μιλάει για το νέο επενδυτικό πλάνο των 15 εκατ. ευρώ, τη μονάδα της Uniherbo, αυτά που την κάνουν περήφανη και όσα τη θυμώνουν.