Νέο βίντεο από τα συνθήματα αντιεξουσιαστών κατά Κώστα Μπακογιάννη χθες βράδυ

Νέο βίντεο από τα συνθήματα αντιεξουσιαστών κατά Κώστα Μπακογιάννη χθες βράδυ
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μιλάει στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού του «ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ», στην Πλατεία Κολοκοτρώνη, στην Αθήνα, την Δευτέρα 20 Μαΐου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αντιεξουσιαστές με συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Τρίτης έξω από ταβέρνα στα Άνω Πετράλωνα όπου έτρωγε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

Αντιεξουσιαστές με συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Τρίτης έξω από ταβέρνα στα Άνω Πετράλωνα όπου έτρωγε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Ο κ. Μπακογιάννης δειπνούσε μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους και συνεργάτες του σε ταβέρνα της περιοχής, όταν η παρουσία του έγινε αντιληπτή από καταληψίες της πλατείας Μερκούρη, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στο σημείο και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα ακόμα και υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Δείχνοντας απόλυτη ψυχραιμία όμως, ο κ. Μπακογιάννης παραμένει στο σημείο, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν προτίθεται να φύγει προτού ολοκληρώσει το δείπνο του.

Κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν και διαμαρτυρήθηκαν στους αντιεξουσιαστές, ζητώντας τους να αποχωρήσουν.

Με την πάροδο του χρόνου, οι περισσότεροι αντιεξουσιαστές αποχώρησαν, έμειναν ωστόσο καμιά εικοσαριά, χωρίς να φωνάζουν συνθήματα. Ο Κώστας Μπακογιάννης και η συντροφιά του, παρέμειναν μέχρι αργά, μετά τα μεσάνυχτα στην ταβέρνα.

Κώστας Μπακογιάννης: Οι Αθηναίοι να ψηφίσουν για την αλλαγή που θέλουν να δουν στην πόλη

Κάλεσμα στους δημότες να προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή, να ψηφίσουν και να γίνουν συμμέτοχοι στην αλλαγή που θέλουν να δουν στην πόλη απηύθυνε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, από τον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη στην Κυψέλη.

«Η πόλη χρειάζεται κάθε Αθηναία και κάθε Αθηναίο για να μπορέσει να αλλάξει. Η πόλη, μας χρειάζεται όλους. Αποφασίζουμε όλοι αυτή την Κυριακή» ανέφερε.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων περπάτησε στον ιστορικό πεζόδρομο και συζήτησε με κατοίκους και καταστηματάρχες, διαβεβαιώνοντας ότι θα επισκέπτεται την περιοχή και μετά τις εκλογές.

«Ήρθα πολλές φορές στη γειτονιά σας πριν από τις εκλογές. Θα έρχομαι συχνά και μετά τις εκλογές. Γιατί μαζί θα κάνουμε την Αθήνα όπως την ονειρευόμαστε. Μια πόλη με ανάσες, που χαίρεσαι να ζεις, που την αγαπάς και σε αγαπάει» είπε.