Νέο βίντεο της Taylor Swift κάνει «χρυσή» την Apple

Με δυο εκατ. προβολές μέσα σε δυο ώρες.

Eάν δεν πιστεύετε ότι η Taylor Swift είναι ένα φαινόμενο, απλά κοιτάξτε τί έχει καταφέρει στο Apple Music.

Τη Δευτέρα το πρωί η διάσημη ποπ τραγουδίστρια κυκλοφόρησε μια νέα διαφήμιση στο Apple Music «δίνοντας τον καλύτερο της εαυτό» στο τραγούδι των Jimmy Eat World «The Middle». Μέσα σε δυο ώρες, το βίντεο διάρκειας ενός λεπτού απέκτησε δυο εκατ. προβολές στο Facebook, πάνω από 28.000 like και άλλα 725.000 like στο Instagram.

Η διαφήμιση με τίτλο «Getting Ready to Go Out» παρουσιάζει τη Swift, η οποία αναζητά να ακούσει ένα τραγούδι στο Apple Music και να ετοιμαστεί για τη βραδινή της έξοδο. Το βίντεο τελειώνει με το στίχο «Κάθε τραγούδι για κάθε στιγμή» με τη συνοδεία του λογότυπου της Apple.

Πρόκειται για τη δεύτερη διαφήμιση της Taylor Swift στο Apple Music. Η πρώτη κυκλοφόρησε την 1η Απριλίου με την ποπ τραγουδίστρια να γυμνάζεται ακούγοντας το «Jumpman» των Drakes & Future. Το τραγούδι γνώρισε αμέσως επιτυχία και «τράβηξε» το ενδιαφέρον εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλον τον κόσμο.

Σημειώνεται ότι η Swift είναι μια από τις πιο αναγνωρισμένες σταρ του πλανήτη με 74 εκατ. φίλους στο Instagram και 75 εκατ. στο Facebook.