Netflix και Amazon στον χορό του Βitcoin;

Netflix και Amazon στον χορό του Βitcoin;

Tο Netflix μπορεί να είναι η επόμενη εταιρεία Fortune 100 που θα αγοράσει Bitcoin (BTC) και η Amazon θα πρέπει να το αποδεχτεί, λέει ο δισεκατομμυριούχος Tim Draper. Σε τηλεοπτική εμφάνισή του στις 28 Φεβρουαρίου, ο επενδυτής προέβλεψε ότι το Netflix εξετάζει την επιλογή να εντάξει bitcoins στον ισολογισμό του.

«Το Netflix μπορεί να είναι το επόμενο μεγάλο κάστρο που θα πέσει. Νομίζω ότι ο Reed Hastings είναι ένας πολύ καινοτόμος τύπος με δημιουργική σκέψη. Εξακολουθεί να κρατά τα ηνία του Netflix. Έτσι νομίζω ότι η ψηφιακή πλατφόρμα μπορεί να είναι το επόμενο μεγάλο κάστρο που θα πέσει» υποστήριξε ο Tim Draper.

Η εν λόγω εκτίμηση έρχεται καθώς οι θεσμικοί κρατούν το bitcoin στα 48.000 δολάρια, με τις συναλλαγές στο ανταλλακτήριο Coinbase Pro την περασμένη εβδομάδα να κυμαίνονται σε αρκετά υψηλά επίπεδα. Οι κλασικοί αγοραστές MicroStrategy και Square προστέθηκαν πήραν θέση.

Πάντα αισιόδοξος, ο Draper θεωρεί ότι η Amazon θα δέχεται στο εγγύς μέλλον πληρωμές σε Bitcoin. «Η Amazon πιθανότατα θα αρχίσει να δέχεται Bitcoin πολύ σύντομα», είπε, σημειώνοντας ότι οι καταναλωτές μπορούν ήδη να αγοράσουν με κρυπτονομίσματα προϊόντα με έμμεσο τρόπο.