Νομικά Θέματα για Νέους Επιχειρηματίες

Νομικά Θέματα για Νέους Επιχειρηματίες

Το ΜΙΤ Enterprise Forum Greece διοργανώνει εκπαιδευτική ημερίδα που συστήνει σε όσους μπαίνουν στο χώρο των επιχειρήσεων τα βασικά νομικά ζητήματα.

Το ΜΙΤ Enterprise Forum Greece συνεχίζει τη διοργάνωση σειράς εκπαιδευτικών ημερίδων για νέους επιχειρηματίες από τον χώρο της τεχνολογίας και των επιστημών.

Η δεύτερη ημερίδα του θεματικού κύκλου με τίτλο «Νομικά Θέματα για Νέους Επιχειρηματίες» θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τη Δικηγορική Εταιρεία Ποταμίτης-Βεκρής την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, από τις 16:00 έως τις 21:00 στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

H δικηγορική εταιρεία Ποταμίτης-Βεκρής με έδρα την Αθήνα, είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές δικηγορικές εταιρείες, με σημαντική παρουσία σε πολλούς τομείς της συμβουλευτικής δικηγορίας, αλλά και της δικαστηριακής πρακτικής.

Δομή ημερίδας
Βασιζόμενοι σε ένα υποθετικό case-study, οι συμμετέχοντες στο πάνελ, μέσω ανοιχτής συζήτησης μεταξύ τους αλλά και με το κοινό, θα διερευνήσουν και θα απαντήσουν σημαντικά ερωτήματα που αφορούν στη δημιουργία μιας νέας επιχειρηματικής δραστηριότητας στον χώρο της τεχνολογίας και των επιστημών.

Στο πάνελ συμμετέχουν:

· Αλέξανδρος Κορτέσης, δικηγόρος
· Ξενοφών Παπαρρηγόπουλος, δικηγόρος
· Δημήτρης Γιαλούρης, δικηγόρος
· Φανή Σκαρτούλη, δικηγόρος
· Αλεξία Τζούνη, δικηγόρος
· Ειρήνη Ζαγκλανίκα, δικηγόρος

Η θεματολογία καλύπτει ανάγκες και περιεχόμενο για άτομα ή επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται αποκλειστικά στον τομέα της τεχνολογικής επιχειρηματικότητας:

1.Μορφές Εταιρικής Άσκησης Επιχειρηματικής Δραστηριότητας
2.Φορολογικά Θέματα
3.Εργατικά Θέματα
4.Θέματα Διανοητικής Ιδιοκτησίας
5.Χρηματοδότηση

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους στο www.eventora.com, ενώ μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στο www.mitefgreece.org.

Διαβάστε ακόμη: Στην τελική ευθεία τα Ελληνικά Βραβεία Επιχειρηματικότητας