Ντόναλντ Τραμπ: «Θα επιστρέψω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο» (Βίντεο)

Ντόναλντ Τραμπ: «Θα επιστρέψω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο» (Βίντεο)
Outgoing US President Donald Trump and First Lady Melania Trump descend Marine One as they arrive at Joint Base Andrews in Maryland on January 20, 2021. - President Trump travels his Mar-a-Lago golf club residence in Palm Beach, Florida, and will not attend the inauguration for President-elect Joe Biden. (Photo by ALEX EDELMAN / AFP) Photo: AFP
Όλα όσα είπε ο απερχόμενος πρόεδρος στην τελευταία του ομιλία.

Τις τελευταίες στιγμές της προεδρίας του, ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τα «τέσσερα καταπληκτικά χρόνια» που πέρασε τον Λευκό Οίκο, κατά την διάρκεια σύντομης ομιλίας του στην Βάση Άντριους.

Ο απερχόμενος πρόεδρος δεν θα υποδεχθεί τον Τζο Μπάιντεν στην αμερικανική προεδρία, αλλά ευχήθηκε καλή τύχη στην νέα αμερικανική κυβέρνηση. «Θα επιστρέψω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο», είπε απευθυνόμενος στους οπαδούς του που είχαν συγκεντρωθεί για να παρευρεθούν στην αποχαιρετιστήρια τελετή στην Βάση Άντριους.

Παρόντα, τα μέλη της οικογένειάς του, τα παιδιά του και τα εγγόνια του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ θα επιβιβασθεί στην συνέχεια για το τελευταίο του ταξίδι με το Air Force One, που θα το μεταφέρει στο θέρετρο Μαρ-α-Λάγκο στην Φλόριντα.