Γράψτε τα ψώνια σας στο κινητό

Γράψτε τα ψώνια σας στο κινητό

Η ελληνική εφαρμογή nutrINsider βάζει τέλος στα χαρτάκια που γράφουμε τα ψώνια. 

Σήμερα μέχρι και το τελευταίο ευρώ, περνάει από εξονυχιστικό έλεγχο αναφορικά με το πώς θα ξοδευτεί. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι επιχειρήσεις και δει τα super market, τα οποία επιδίδονται καθημερινά σε έναν αγώνα προσφορών.  Όταν όμως ο χρόνος είναι χρήμα, ο τελικός καταναλωτής δεν έχει την πολυτέλεια να κάνει μια βόλτα, περνώντας από όλα τα super market, για να βρει την πιο συμφέρουσα προωθητική ενέργεια προϊόντων. Για αυτό έχει φροντίσει η εφαρμογή nutrINsider, η οποία βάζει σε τάξη όχι μόνο τα ψώνια σας, αλλά και τη διατροφή σας. Μέσω της εφαρμογής, που είναι ήδη διαθέσιμη για smartphones & tablets με λειτουργικό iOS & android, παρέχεται στον χρήστη ένα πρωτότυπο κανάλι άμεσης επικοινωνίας μεταξύ προϊόντων και καταναλωτών.

Την κατασκευή του λογισμικού ανέλαβε η Upcom, ενώ στόχος της ομάδας της nutrINsider ήταν να οργανώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χρονοβόρα διαδικασία αναζήτησης προσφορών. Δεν χρειάζεται πλέον να εντοπίζεις τα φυλλάδια των προσφορών, να κάθεσαι προσηλωμένος στην τηλεόραση ή στο internet για να καταγράψεις συνταγές μαγειρικής, να διαβάσεις τα «ψιλά» γράμματα των συσκευασιών με τα συστατικά που περιέχουν, ακόμη και να συμβουλευτείς τη δίαιτα σου από κάποιο χαρτί που έχεις με μαγνητάκια στο ψυγείο.

Διαβάστε ακόμη: Τα καλύτερα apps για επιχειρηματίες

Το «The ALL –In –One Supermarket» app σου τα προσφέρει όλα έτοιμα στην οθόνη του κινητού σου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, όπου και αν βρίσκεσαι.

Με την εγκατάσταση της εφαρμογής απολαμβάνει κανείς μια σειρά από πρωτοποριακές υπηρεσίες όπως:
•Σκανάρισμα barcodes, όπου εμφανίζεται λεπτομερής περιγραφή των προϊόντων.

•Λίστες supermarket με 3 διαφορετικούς τρόπους (χειρογραφικά – σκανάρισμα – κατηγορία), την οποία οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν / μετονομάσουν / στείλουν.

•Προσφορές μεγάλων αλυσίδων super market αλλά και σημαντικών εταιρειών.

•GPS με τα πλησιέστερα σημεία πώλησης σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων.

•Συνταγές με αναζήτηση ανά υλικό / μάρκα προϊόντων / σεφ, «το κουμπί +» που βάζει τα υλικά αυτόματα στη λίστα supermarket (!) και φυσικά σύνδεση με fb, twitter, mail ή απλά «αγαπημένη» με την καρδούλα.

•Θερμιδομετρητή ο οποίος περιλαμβάνει και πολλά ελληνικά παραδοσιακά πιάτα.

Διαβάστε επίσης: Οι καλύτερες mobile εφαρμογές για ταξιδιώτες

Για την εγκατάσταση του nutrINsider δεν απαιτείται κάποιο κόστος συνδρομής, είναι δωρεάν και αυτή τη στιγμή διατίθεται και σε νέα markets στις χώρες της Ε.Ε. και στις Η.Π.Α. Συνεπώς, από εδώ και στο εξής δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχάσετε κάτι από τη λίστα του σούπερ μάρκετ και να φορτώσετε το καλάθι με τις συνηθισμένες περιττές αγορές που ανεβάζουν δραματικά τον λογαριασμό την ώρα που φτάνει κανείς στο ταμείο.

Επίσης, θα είστε βέβαιοι πως δεν θα χάσετε κάποια από τις προσφορές που «τρέχουν». Και αυτό γιατί το περιεχόμενο ανανεώνεται και εμπλουτίζεται συνεχώς. Το αποτέλεσμα ενός ταχύτερου shopping list θα κάνει την πλοήγηση στο nutrΙΝsider μία συναρπαστική εμπειρία.