Ο Άδωνις, ο Σαμαράς…και ο Μακιαβέλι!

Ο Άδωνις, ο Σαμαράς…και ο Μακιαβέλι!

Ένα ακόμα επεισόδιο στη σχέση των δύο ανδρών μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού. 

Συνεχίζει τις αποκαλύψεις ο ΒΗΜΑτοδότης για τη σχέση Σαμαρά – Γεωργιάδη που όπως φαίνεται διατάραξε για τα καλά ο ανασχηματισμός. Μπορεί ο πρώην πλέον υπουργός Υγείας να διέψευσε προηγούμενο δημοσίευμα και να έχει αναλάβει πλέον τα νέα του καθήκοντα ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος στηρίζοντας και πάλι με όλες του… τις δυνάμεις τον πρωθυπουργό, όμως η εφημερίδα επανέρχεται με ένα νέο δημοσίευμα.

«Ούτε ο Μακιαβέλι να ήσουν»
Ο πρώην υπουργός (είναι και πολλοί και δεν μπορούμε να μαντέψουμε) βρέθηκε όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης, στο γνωστό στέκι των «κομμένων» από την κυβέρνηση, στο καφεστιατόριο «Βιβλιοθήκη», στην πλατεία Κολωνακίου. Κατά την διάρκεια της συζήτησης δέχθηκε την… καζούρα άλλων γαλάζιων για την καρατόμησή του λέγοντάς του πως δέχθηκε ανταλλάγματα από τον Αντώνη Σαμαρά γι αυτό και έγινε υποστηρικτής του.

Ωστόσο ο πρώην υπουργός απηύδησε, δεν άντεξε και τους έδειξε το κινητό του. Συγκεκριμένα όλοι τους είδαν ένα SMS που είχε στείλει ο ίδιος στον πρωθυπουργό στο οποίο του έλεγε: «Ούτε ο Μακιαβέλι να ήσουν, με καθάρισες εν ψυχρώ». Και εκεί που όλοι τους απόρησαν για το πώς γίνεται ο πρωθυπουργός να μην απαντά σε τέτοιου είδους μηνύματα, αυτός κόμπασε:

«Έτσι έχουν τα πράγματα, πού να δείτε το SMS που έστειλα στον υπουργό που δέχτηκε να μου πάρει τη θέση».

 

Διαβάστε ακόμη: 

Γεωργιάδης: «Σιγά μην έβαζα όρους στον πρωθυπουργό»

O απίστευτος διάλογος Σαμαρά – Γεωργιάδη