Ο Αντώνης Σαμαράς στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Αντώνης Σαμαράς στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Αντώνης Σαμαράς και Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Φρένο» στα σενάρια κρίσης στη σχέση των δύο ανδρών βάζει η πλευρά του πρώην πρωθυπουργού.

Την απόλυτη στήριξη του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, εκφράζουν συνεργάτες του πρώτου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Παραπολιτικά», με αυτό τον τρόπο μπαίνει «φρένο» στα σενάρια τα οποία τον φέρουν να περνάει κρίση στις σχέσεις του µε τον πρόεδρο της Ν.∆..

«Πάνω απ’ όλα η πατρίδα, πρέπει να φύγει ο Τσίπρας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., στηρίζουµε τον Κυριάκο», είναι η επωδός του στους βουλευτές και τα στελέχη της Ν.∆, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Στενοί του συνεργάτες θεωρούν ότι υπάρχει «δάχτυλος» Μαξίµου πίσω από τα δηµοσιεύµατα που επιχειρούν να παρουσιάσουν εσωκοµµατικό πρόβληµα στην αξιωµατική αντιπολίτευση. «Ο στόχος είναι να κρύψουν την ένδεια της κυβέρνησης», τόνισε στα «Π» βουλευτής που βρίσκεται στο περιβάλλον του.

«Ο Αντ. Σαµαράς είναι ο µόνος πρώην πρωθυπουργός που σε κάθε δηµόσια και µη παρέµβασή του δηλώνει τη στήριξή του στον πρόεδρο του κόµµατος, µε τον οποίο έχει τακτικές επαφές». Από την άλλη πλευρά, κορυφαία κοµµατική πηγή της Πειραιώς επιβεβαίωσε το εξαιρετικό κλίµα. «Η εµπιστοσύνη που συνδέει τον πρόεδρο της Ν.∆. µε τον πρώην πρωθυπουργό είναι πιο βαθιά από ποτέ», δήλωσε στα «Παραπολιτικά».