Ο Χίτλερ και η Εύα Μπράουν έκαναν σεξ χωρίς να αγγίζονται!

Ο Χίτλερ και η Εύα Μπράουν έκαναν σεξ χωρίς να αγγίζονται!

«Ο Χίτλερ ήταν εντελώς κενός σεξουαλικά» αναφέρει ο συγγραφέας Μαρτάν Άμι μετά από έρευνα του  για τον επικεφαλής του ναζιστικού κόμματος. 

Αποκαλύψεις για τη ζωή του Χίτλερ έκανε ο συγγραφέας Μαρτάν Αμί, μιλώντας στο Cheltenham Festival of Literature. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Χίτλερ και η Εύα Μπράουν έκαναν σεξ χωρίς να αγγίζονται και δεν έβγαζαν καν τα ρούχα τους γιατί ήταν απίστευτα εμμονικοί με την καθαριότητα.

«Ένας από τους λόγους που ο Χίτλερ ήταν μία τόσο περίεργη προσωπικότητα, είναι το γεγονός ότι ήταν εντελώς κενός σεξουαλικά». Παράλληλα, τόνισε ότι ο δικτάτορας μπορούσε να έρθει σε οργασμό, απλά κοιτώντας την Μπράουν να σηκώνει τη φούστα της. Ο ίδιος είπε: «Φαντάζομαι την Ευα να στέκεται σε απόσταση, να σηκώνει τη φούστα της και τότε ο Χίτλερ να έρχεται σε οργασμό και αυτό ήταν». Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι ο Χίτλερ ήταν ασέξουαλ και μάλλον είχε την ίδια σεξουαλική σχέση με την ανιψιά του Αντζελα Ρουμπάλ.

Ο Αμί είπε στο ακροατήριό του ότι υπάρχουν μαρτυρίες ότι ο επικεφαλής του ναζιστικού κόμματος, έβαζε μέσα στο εσώρουχό του καθαρές πετσέτες και εκσπερμάτωνε από απόσταση.

Ο βραβευμένος συγγραφέας μίλησε για το 2ο μυθιστόρημά του για τη ναζιστική εποχή «Zone of Interest», το οποίο εκδόθηκε 23 χρόνια μετά το πρώτο, το «Time’s Arrow».

«Η σεξουαλικότητα είναι ένα μέσο για να κατανοήσουμε έναν άνθρωπο. Γνωρίζοντας ότι κάποιος είναι παντρεμένος ή γκέι, καταλαβαίνουμε τις προτιμήσεις του. Δεν θέλω να φανώ αγενής, απλοϊκός ή επιπόλαιος, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι ένας από τους λόγους που ο Χίτλερ ήταν μία τόσο περίεργη προσωπικότητα, είναι το γεγονός ότι ήταν εντελώς κενός σεξουαλικά».

«Υπάρχουν τρεις θεωρίες για τη σεξουαλικότητα του Χίτλερ», λέει ο Αμί. «Η πρώτη τον θέλει φυσιολογικό, αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί φυσιολογικός σεξουαλικά κάποιος που δεν είναι ενεργητικός εραστής. Έτσι, αποκλείεται να ήταν κανονικός. Η δεύτερη είναι να ήταν ασέξουαλ και η τρίτη διεστραμμένος. Η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να ήταν ασέξουαλ, θεωρία που επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι δεν έβγαζε τα ρούχα του ούτε όταν επισκεπτόταν τον γιατρό του και ήταν απίστευτα εμμονικός με την καθαριότητα», υποστηρίζει ο Αμί.

Στην παρουσίαση του βιβλίου του, ο Αμί αποκάλυψε επίσης κάποια γεγονότα που τον σόκαραν, κατά τη διάρκεια της έρευνας για το δεύτερο βιβλίο του.

Ότι οι γυναίκες και τα παιδιά των Ναζί, ζούσαν μαζί τους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Και ότι οι Εβραίοι πλήρωναν οι ίδιοι το εισιτήριο του τρένου που τους μετέφερε στα στρατόπεδα του θανάτου, και μόνο τα παιδιά κάτω των 12 ταξίδευαν δωρεάν.

Ωστόσο, ο Αμί δήλωσε ότι παρά την μεγάλη έρευνα που έχει κάνει, δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τους λόγους για τις πολιτικές του Χίτλερ και το μίσος του για τους Εβραίους.

Εθισμένος σε σκευάσματα

Ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν εθισμένος στην κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, σύμφωνα με έγγραφα της American Military Intelligence- μυστικής υπηρεσίας του στρατού των ΗΠΑ.

Στη πολυσέλιδη μελέτη αναφέρεται ότι ο Χίτλερ έπαιρνε καθημερινά 47 διαφορετικά σκευάσματα.

Ο Χίτλερ, θεωρούσε τη κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη φάρμακο για την κόπωση, ενώ λέγεται πως είχε λάβει ισχυρή δόση πριν συναντηθεί με τον Ιταλό δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι το καλοκαίρι του 1943, όπου κατά τη διάρκεια της, μιλούσε ακατάπαυστα για δύο ώρες