Ο Γιάννης Μώραλης υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά

Ο Γιάννης Μώραλης υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει τη στήριξη του προέδρου της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Πειραιά ανακοίνωσε πριν από λίγο ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Γιάννης Μώραλης. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του Σωκράτη Κόκκαλη στους «ερυθρόλευκους», ενώ τον ίδιο ρόλο έχει και σήμερα, στο πλευρό του νυν προέδρου, από τότε που απέκτησε την ομάδα ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Ο Πειραιάς πρωταγωνίστησε στη ζωή μου. Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, εργάστηκα και εργάζομαι στον Πειραιά και μέσα από την 20έτη διαδρομή μου στον Ολυμπιακό γνώρισα την πόλη, τις γειτονιές, τους ανθρώπους αλλά και τα προβλήματα τους» αναφέρει σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

«Μοιράζομαι κοινούς προβληματισμούς με την πλειοψηφία των Πειραιωτών αλλά και με σημαντικούς ανθρώπους που αγαπούν τον Πειραιά για το παρόν και το μέλλον της πόλης μας. Γι αυτό αποφάσισα να διεκδικήσω τη θέση του Δημάρχου Πειραιά. Με αγάπη και πάθος, με σχέδιο και γνώση όλοι μαζί να δουλέψουμε για να οικοδομήσουμε τον Πειραιά της ανάπτυξης και της ευημερίας για όλους» τονίζει ο κ. Μώραλης και καλεί «όλους και όλες να βαδίσουν μαζί ενώνοντας δυνάμεις».

Να σημειωθεί τέλος ότι ο κ. Μώραλης είχε κάνει σαφές στο παρελθόν ότι θα τερματίσει τη θητεία του στην θέση του προέδρου της Σούπερ Λίγκας με τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη
«Ο Πειραιάς κοιτάζει προς την θάλασσα». Αυτή την φράση χρησιμοποίησε μιλώντας σε συνεργάτες του ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη.

Ο ηγέτης των ερυθρολεύκων τόνισε πως το αμέσως επόμενο διάστημα θα συγκροτηθεί μια ομάδα νέων ανθρώπων οι οποίοι θα έχουν στόχο να καταθέσουν μία πρόταση που θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και θα βάλει ξανά τον Πειραιά στον χάρτη της ανάπτυξης. Παράλληλα ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού ανέφερε πως η υποψηφιότητα Μώραλη σηματοδοτεί το νέο, που δεν έχει καμία σχέση με τους κομματικούς πρωταγωνιστές των τελευταίων δεκαετιών, όπως ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, επί χρόνια βουλευτής και υπουργός της ΝΔ και ο Θοδωρής Δρίτσας με το ΠΑΣΟΚ. Η χαρακτηριστική φράση είναι μάλιστα πως «αυτοί που δημιούργησαν τα προβλήματα δεν μπορούν να δώσουν και την λύση».