Ο γνωστός Ισραηλινός Επιχειρηματίας, Dror Shaked, κύριος ομιλητής στο MIT Enterprise Forum Greece

Ο γνωστός Ισραηλινός Επιχειρηματίας, Dror Shaked, κύριος ομιλητής στο MIT Enterprise Forum Greece

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Greece Startup Competition 2017, με σκοπό την ανάδειξη Ελλήνων επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της τεχνολογίας,

Ο γνωστός Ισραηλινός επιχειρηματίας και Αντιπρόεδρος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Wix.com, κ. Dror Shaked, θα είναι ο κύριος ομιλητής σε εκδήλωση που συνδιοργανώνεται από το MIT Enterprise Forum Greece (MITEF) και την Πρεσβεία του Ισραήλ. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην Μεταπτυχιακή Σχολή Επιχειρήσεων ALBA στο Αμερικανικό Κολλέγιο της Ελλάδας την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 18:00.

Η ομιλία του κ. Shaked θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της έναρξης του Διαγωνισμού Νεοφυών Επιχειρήσεων (Greece Startup Competition 2017) του MITEF Greece, με σκοπό την ανάδειξη Ελλήνων επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της τεχνολογίας, οι οποίοι θα διαγωνιστούν για βραβεία και διεθνή αναγνώριση. Ο διαγωνισμός θα παρουσιαστεί από τον Πρόεδρο της MITEF Greece, κ. Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Ο Dror Shaked ειδικεύεται στις επενδύσεις και διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε startup επιχειρήσεις που βρίσκονται σε πρώιμο ή προχωρημένο στάδιο.

Έχει μεγάλη εμπειρία σε θέματα επενδυτικών κεφαλαίων και αξιολόγησης νεοφυών επιχειρήσεων, ενώ διατηρεί δίκτυο επαφών με πολυεθνικές οργανώσεις τεχνολογίας στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία. Πριν ενταχθεί στην Wix, ο Dror ήταν Αντιπρόεδρος Επενδύσεων της Decima Ventures, υπεύθυνος για την επίβλεψη των επενδυτικών κύκλων της εταιρείας και την αξιολόγηση διαφόρων τομέων τεχνολογίας.

Ο Dror έχει πτυχία Bachelor’s επιστημών και MBA από το Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα, ο Shaked θα επισκεφθεί και τις επιχειρηματικές θερμοκοιτίδες Orange Grove και Egg.