Ο ηλεκτρονικός αγγελιοφόρος που προτιμούν οι επιχειρήσεις

Ο ηλεκτρονικός αγγελιοφόρος που προτιμούν οι επιχειρήσεις

Το IRISena κάνει τα πρώτα βήματά του στις αγορές του εξωτερικού.

Βρέθηκε στη λίστα του www.eu-startups.com και του European Startup Initiative με τα πέντε πιο υποσχόμενα ελληνικά startups για το 2014 και διεκδικεί τη θέση που του αξίζει στον κόσμο της πληροφορικής.  Μια ομάδα στελεχών με πολυετή εμπειρία στον σχεδιασμό λύσεων e-business και στον χώρο της πληροφορικής δημιούργησε πριν από δύο χρόνια το startup IRISena, η εφαρμογή του οποίου είναι διαθέσιμη στην αγορά ήδη από το 2013.

Έχοντας  πολυετή εμπειρία στα ψηφιακά μέσα θέλησαν να αφήσουν το δικό τους τεχνολογικό αποτύπωμα και πλέον έχουν επιδοθεί στη δημιουργία, τη διαχείριση και τη συνεχή βελτίωση μιας συνδρομητικής υπηρεσίας όπως το IRISena.

Πρόκειται για ένα σύστημα επικοινωνίας και αποστολής ενημερώσεων που επιτρέπει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε μεγέθους να επικοινωνήσουν με το κοινό-στόχο τους με σκοπό την άμεση, στοχευμένη ενημέρωση και την προβολή των προϊόντων/υπηρεσιών τους. Η επικοινωνιακή του αποστολή υπογραμμίζεται, άλλωστε, και από το brand name που έχουν επιλέξει οι δημιουργοί του, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την επιφορτισμένη με καθήκοντα αγγελιοφόρου θεότητα της ελληνικής μυθολογίας, Ίρις.

Ξενοδοχεία, καταστήματα λιανικής, μικρού και μεγάλου μεγέθους εταιρίες που διαθέτουν πολλά υποκαταστήματα, εκπαιδευτικοί οργανισμοί , διαφόρων ειδών σύλλογοι και σύνδεσμοι, αλλά και δήμοι μπορούν να κάνουν χρήση της εν λόγω εφαρμογής και να επικοινωνήσουν τα νέα τους ταυτοχρόνως σε πολλούς αποδέκτες. Μέσω του IRISena  αποστέλλονται νέα, προωθούνται εκδηλώσεις, δραστηριότητες, προσφορές, κ.ά. Με άλλα λόγια, πρόκειται για ένα σύγχρονο και εναλλακτικό τρόπο για να ισχυροποιηθεί περεταίρω η σχέση των εταιρειών με τα μέλη τους.

 

 

Το IRISena περιλαμβάνει δύο mobile apps για iOS & Android αντίστοιχα, καθώς και ένα online εργαλείο διαχείρισης, μέσω του οποίου γίνεται η επικοινωνία με τους χρήστες με χρήση push notifications, αλλά και η ενημέρωση του περιεχομένου των εφαρμογών.

Στα οφέλη της χρήσης του IRISena περιλαμβάνονται τα εξής:

◦Εύκολη στόχευση των μηνυμάτων βάσει ενδιαφέροντος, τοποθεσίας και δραστηριότητας

◦Αποτελεσματική επικοινωνία με προσωπικό που είναι διαρκώς σε κίνηση

◦Άμεση ενημέρωση για την αναγνωσιμότητα των ενημερώσεων από τους αποδέκτες

◦Αρχειοθέτηση των ενημερώσεων για μελλοντική αναφορά

◦Αύξηση του user engagement μέσω της αποστολής σύντομης & ενδιαφέρουσας πληροφορίας

◦Παρουσία της επιχείρησης/οργανισμού στα App Store & Google Play με τη δική της mobile εφαρμογή

Όπως αναφέρθηκε, η εφαρμογή έχει ήδη κάνει αισθητή την παρουσία της στην ελληνική αγορά και έχει καταφέρει να αποκτήσει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα πελάτες και εκτός συνόρων, ενώ βασική επιδίωξη αποτελεί η συστηματική προώθηση της διαδικτυακής υπηρεσίας στην ευρωπαϊκή κυρίως αγορά.

Διαβάστε ακόμη:

Η mobile πλευρά της διασκέδασης

Η νέα εφαρμογή για smartphones και tablets γίνεται ο καλύτερος ξεναγός

Mageca: το ελληνικό app store

Το ελληνικό Horizon στις πρώτες θέσεις του App Store