Ο «μουσάτος» που αγαπούν οι startups

Ο «μουσάτος» που αγαπούν οι startups

 Το πρόσωπό του είναι σε πολλές διαφημίσεις άσχετων μεταξύ τους εταιρειών. Γιατί; 

Κάθε startup γυρίζει promotional videos για να διαφημίσει το προϊόν ή την υπηρεσία της. Συνήθως οι ιδρυτές παραείναι ντροπαλοί για να εμφανιστούν ή δεν θεωρούνται και τόσο εμφανίσιμοι. Ποιος θα τους σώσει; Ο Adam Lisagor.

Ο μάλλον συνηθισμένος σε εμφάνιση, αλλά πολύ συμπαθητικός στην όψη Adam πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικά εταιρειών όπως οι Slack, Navdy, Square και Coin. Ο ίδιος είναι ιδρυτής της διαφημιστικής Sandwich Video, η οποία παράγει τα βίντεο στα οποία συχνά εμφανίζεται ο ίδιος.

Όπως εξηγεί σε συνεντεύξεις του, το κάνει επειδή και ο ίδιος είναι ενθουσιασμένος κάθε φορά με το προϊόν και θέλει να το προβάλλει όσο καλύτερα μπορεί. Από τα 160 βίντεο που έχει φτιάξει η εταιρεία του για πελάτες (Groupon, eBay, Jawbone, Airbnb, Lyft, Warby Parker κ.ά.), πρωταγωνιστεί στα 25.

Ο Lisagor δεν είναι ηθοποιός ούτε μοντέλο, είναι, όπως περιγράφουν άλλοι, ο καθημερινός άνθρωπος της διπλανής πόρτας, αυτός που θα εμπιστευόσουν αν σου έλεγε «δοκίμασε αυτό το προϊόν, είναι καταπληκτικό». Φαίνεται γνήσια ενθουσιασμένος μαζί του -κανείς ηθοποιός δεν μπορεί να προσποιηθεί τόσο ειλικρινή ενθουσιασμό- και καταφέρνει να πείσει απλώς με τη φυσικότητά του.

Δείτε μερικά από τα βίντεο, κάποια από τα οποία σας έχουμε ήδη παρουσιάσει στο FortuneGreece.com στο παρελθόν: