Ο νέος «βασιλιάς» της Μαδρίτης: Το «χρυσό» συμβόλαιο του Vinicius Jr με τη Ρεάλ

Ο νέος «βασιλιάς» της Μαδρίτης: Το «χρυσό» συμβόλαιο του Vinicius Jr με τη Ρεάλ
Vinicius JR of Real Madrid during the UEFA Champions League, Group C football match between SC Braga and Real Madrid on October 24, 2023 at Estadio de Braga in Braga, Portugal - Photo Jose Salgueiro / DPPI (Photo by Jose Salgueiro / Jose Salgueiro / DPPI via AFP) Photo: AFP
«Κάτοικος» Μπερναμπέου με τεράστιες απολαβές για τα επόμενα χρόνια.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης, Vinicius Jr, υπέγραψε επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2027, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη ο σύλλογος της LaLiga.

Ο 23χρονος ήρθε στη Ρεάλ από τη Φλαμένγκο το 2018 έναντι του ποσού των 46 εκατομμυρίων ευρώ και έκτοτε έχει πραγματοποιήσει 235 εμφανίσεις, σκοράροντας 62 γκολ.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης C.F. και ο Vinicius Jr κατέληξαν σε συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του παίκτη, που τον συνδέει με τον σύλλογο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2027», ανέφεραν οι «μερένχες» σε ανακοίνωσή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος κέρδισε το «Socrates Award» στην τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας της Δευτέρας για το ανθρωπιστικό του έργο, έχει κατακτήσει εννέα τρόπαια στη Ρεάλ, συμπεριλαμβανομένων δύο τίτλων πρωταθλήματος μαζί με το Champions League το 2022 και δύο τρόπαια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων της FIFA.

Διάφορα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι το νέο συμβόλαιο του Vinicius αυξάνει σημαντικά τον μισθό του. Η Mundo Deportivo υποστηρίζει ότι το νέο του συμβόλαιο θα αποφέρει στον παίκτη έως και 9 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ενώ η Revelo αναφέρει ότι οι απολαβές του θα μπορούσαν να ξεπεράσουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, γεγονός που τον τοποθετεί μεταξύ των υψηλότερα αμειβόμενων στον σύλλογο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: