Ο οδηγός του online shopping

Ο οδηγός του online shopping

Δείτε βήμα βήμα πως να αγοράζετε έξυπνα και σωστά από το Ίντερνετ. 

Οι αγορές μέσα από το διαδίκτυο είναι πονηρές. Μπορείτε εύκολα να παρασυρθείτε, να ενθουσιαστείτε με κάποιο αντικείμενο και όταν πάτε να το αγοράσετε, τελικά να μην υπάρχει.

Δείτε όλες τις οδηγίες για το σωστό online shoping.

Ψάξτε για προσφορές:

Όταν ψωνίζετε από τα online shops των μεγάλων εταιρειών, κάντε ένα διάλειμμα πριν ολοκληρώσετε τις αγορές σας και ψάξτε για κουπόνια στο Internet. Πάντα είναι ευπρόσδεκτη μια έκπτωση πριν την πληρωμή των προϊόντων.

Δύσκολα μεγέθη:

Εάν το νούμερο σας είναι το 35 ή το 40 επιλέξτε τα αποτελέσματα να έρχονται βάση νούμερων, ώστε να μη σας πιάσει το παράπονο για τα προϊόντα που δε μπορείτε να αγοράσετε.

Ενημέρωση:

Γραφτείτε στην αποστολή newsletters των αγαπημένων σας sites και καταστημάτων. Είναι ο μοναδικός τρόπος για να είστε πάντα ενήμεροι για τυχόν εκπτώσεις ή προσφορές.

Να είστε γρήγοροι:

Οι ιστοσελίδες είναι σαν τα μαγαζιά όταν έχουν εκπτώσεις. Όταν τα προϊόντα βγαίνουν σε προσφορές μπορεί να «φύγουν» πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι φαντάζεστε.

Αφήστε τις «εφαρμογές» να κάνουν τη δουλειά για εσάς:

Υπάρχουν ειδικές εφαρμογές, όπως το Hukkster και Keep, που σας ενημερώνουν πότε τα αγαπημένα σας προϊόντα είναι διαθέσιμα για online αγορές ή ακόμα καλύτερα πότε έχουν έκπτωση.

Δημιουργήστε λίστες επιθυμιών:

Όλα τα online shops σας επιτρέπουν να δημιουργείτε wish lists, όπου θα αποθηκεύετε προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε στο μέλλον για να μη τα ξαναψάχνετε.

Χρησιμοποιείστε τον δικό σας «security»:

Αν δεν ψωνίζετε από κάποιο κατάστημα και επιλέγετε το eBay για τις αγορές σας, χρησιμοποιείστε το Snipe Swipe για να κάνει τις προσφορές για εσάς, ώστε να αποφύγετε να ξεπεράσετε κατά πολύ τα χρήματα που είχατε πει πως θα προσφέρετε για να αγοράσετε το αντικείμενο που επιθυμείτε.

Διαβάστε ακόμα:

Ο άνθρωπος που έμαθε στους Έλληνες το online shopping

Και το shopping έπαψε να είναι…αναλογικό

Περισσότερες online αγορές για τους Έλληνες το 2012