O Ολάντ είναι τουλάχιστον…δημοφιλής στο Amazon Γαλλίας

O Ολάντ είναι τουλάχιστον…δημοφιλής στο Amazon Γαλλίας

Ο Γάλλος πρόεδρος με τη χαμηλότερη δημοτικότητα δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο από την πρώην σύντροφο του, Βαλερί Τριερβελέρ. 

Ησυχία δεν μπορεί να βρει ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, που βλέπει τις «μετοχές» του να πέφτουν στη γαλλική πολιτική σκηνή, αλλά το βιβλίο της πρώην συντρόφου του Βαλερί Τριερβελέρ να γίνεται το δημοφιλέστερο στο κατάστημα της Amazon Γαλλίας.

Το 320 σελίδων βιβλίο της με τίτλο: «Ευχαριστώ γι΄αυτή τη στιγμή» αναμένεται σύντομα σε δεύτερη έκδοση.

Σε ένα απόσπασμα του βιβλίου, η Τριερβελέρ αναφέρεται σε διάλογο ανάμεσα στην ίδια και τον Ολάντ πριν από επίσημο δείπνο, την ώρα που η Βαλερί ετοιμαζόταν: «Σου παίρνει πολλή ώρα για να γίνεσαι τόσο όμορφη; – Ναι, λίγο. – Εντάξει, αυτό ζητάω μόνο από εσένα. Είναι ψυχρός. Δεν χαμογελάει. Είμαι η γλάστρα του» γράφει η 49χρονη δημοσιογράφος.

«Μου λέει ότι θα με κερδίσει ξανά, σαν να ήμουν εκλογές!»

Ακόμα και μετά την επισημοποίηση του χωρισμού τους, που έγινε από τον ίδιο τον Ολάντ, εκείνος εξακολουθούσε να της εκφράζει τα συναισθήματά του και να τη βομβαρδίζει με μηνύματα στο κινητό της, όπως αποκαλύπτει η Τριερβελέρ: «Είχα μόλις περάσει τη γέφυρα Alexandre-III όταν έλαβα ένα μήνυμα από το γραφείο μου. Με έβαλε μόλις στη γκιλοτίνα και μου στέλνει μήνυμα αγάπης: “Σου ζητώ συγνώμη γιατί σε αγαπώ ακόμα”. Το μόνο που καταφέρνει είναι να διπλασιάσει τα δάκρυά μου. Λοιπόν, γιατί; Είναι ειλικρινές ή είναι άλλο ένα ίχνος αδυναμίας;».

Διαβάστε ακόμη: 

Ο Φρανσουά Ολάντ «στην υπηρεσία των φτωχών»