O Oλάντ και οι γυναίκες του

O Oλάντ και οι γυναίκες του

Φωτογραφία που δείχνει τον Γάλλο πρόεδρο στον ίδιο χώρο με τη πρώην γυναίκα του, την επίσημη σύντροφο του και την ερωμένη του!

Οι αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή του Φρανσουά Ολάντ συνεχίζονται και φέρνουν τις πρώτες αντιδράσεις. Η Γαλλίδα ηθοποιός Ζιλί Γκαγιέ, η οποία φέρεται να διατηρεί σχέση με τον Γάλλο πρόεδρο, υπέβαλε αγωγή εναντίον του περιοδικού Closer. Η Γκαγιέ, 41 ετών, ζητεί από το περιοδικό αποζημίωση 50.000 ευρώ συν τους τόκους, 4.000 ευρώ για τα έξοδα της δίκης καθώς και να δημοσιευθεί η δικαστική απόφαση στο εξώφυλλο του Κλόουζερ.

Πάντως το περιοδικό ανακοίνωσε ότι προετοιμάζει μια νέα ειδική έκδοση, που θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα αύριο Παρασκευή με «νέες φωτογραφίες και αποκλειστικές πληροφορίες» για την σχέση του Γάλλου προέδρου με την ηθοποιό.
Το εβδομαδιαίο έντυπο δημοσίευσε ένα επτασέλιδο στο οποίο περιλαμβάνονται φωτογραφίες που τραβήχτηκαν έξω από μια πολυκατοικία στο Παρίσι όπου διαμένει η Γκαγιέ. Χθες ήρθε στη δημοσιότητα και μια φωτογραφία του 2012, στην οποία ο Γάλλος πρόεδρος κάνει χειραψία με την Τριερβελέρ (επίσημη σύντροφο), τη Γκαγιέ (ερωμένη) να βλέπει καθισμένη λίγο παραπίσω και τη Ρουαγιάλ (μητέρα των παιδιών του) λίγο παραδίπλα, στα αριστερά της φωτογραφίας. Εχει τραβηχτεί κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την προεκλογική καμπάνια του Ολάντ.

Διαβάστε ακόμη: Cherchez la femme…

Σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις, η Βαλερί Τριερβελέρ η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο εδώ και μία εβδομάδα δεν υποφέρει απλώς από κατάθλιψη, αλλά κατάπιε άγνωστο αριθμό χαπιών μόλις έμαθε για την απιστία του συντρόφου της. Δημοσιογράφος μάλιστα που μίλησε με την ίδια αποκάλυψε στο RTL ότι «ήταν οι γιατροί που απαγόρευσαν στον Γάλλο πρόεδρο να την επισκεφθεί. Είναι πάγια πρακτική σε περιπτώσεις ψυχολογικής πίεσης. Ο ασθενής βρίσκεται σε περιορισμό και μια απόσταση από την καθημερινότητα για να γίνει καλύτερα». Ο Ολάντ της έχει στείλει λουλούδια και σοκολατάκια…

Διαβάστε επίσης: Φήμες για εγκυμοσύνη της νέας αγαπημένης του Ολάντ

Πάντως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Le Point (το οποίο βασίζεται σε πηγή από το περιβάλλον της απατημένης συντρόφου) ο Ολάντ της αποκάλυψε την ανάρμοστη σχέση του με «ψυχρό και σκληρό τρόπο».

Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε αυτή την εβδομάδα ο Ολάντ απέρριψε όλες τις ερωτήσεις γύρω από τη σχέση του με την Γκαγιέ, ενώ εξέφρασε την «έντονη αγανάκτησή» του, ωστόσο διευκρίνισε ότι δεν σκοπεύει να προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον του Κλόουζερ.

Παράλληλα υπογράμμισε το δικαίωμά του στην ιδιωτική ζωή δηλώνοντας μόνο πως ζει «οδυνηρές στιγμές» με τη σύντροφό του, την Βαλερί Τριερβελέρ. Η επίσημη σύντροφος του Γάλλου προέδρου, η 48χρονη δημοσιογράφος Τριερβελέρ, εισήχθη σε νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό την περασμένη Παρασκευή, μετά το δημοσίευμα του περιοδικού.