Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών «μάχεται» για τον επαναπατρισμό των Ελλήνων γιατρών

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών «μάχεται» για τον επαναπατρισμό των Ελλήνων γιατρών
Ο Όμιλος έχει πετύχει τον επαναπατρισμό πολλών Ελλήνων γιατρών από την Ευρώπη και την Αμερική.

Ο επαναπατρισμός των Ελλήνων γιατρών αποτελεί βασικό άξονα όλων των προσπαθειών του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Βασίλειος Αποστολόπουλος εγκαινιάζοντας το περίπτερο του Ιατρικού Διαβαλκανικού στην 84η ΔΕΘ. Μάλιστα, τόνισε ότι ο Όμιλος έχει πετύχει τον επαναπατρισμό πολλών Ελλήνων γιατρών από την Ευρώπη και την Αμερική.

«Έχουμε πετύχει σημαντικά αποτελέσματα, έχουμε επαναπατρίσει πολλούς Έλληνες ιατρούς από την αλλοδαπή, από Ευρώπη και Αμερική, τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην Αθήνα. Μάλιστα, επειδή τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας είναι τόσο έντονα και η προσφορά στην ελληνική υγεία είναι μεγάλη στις καινούργιες επεμβάσεις και καινοτόμες θεραπείες, σκοπεύουμε μέσα στη χρονιά που διανύουμε να κάνουμε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση αυτής μας της επιτυχίας» επισήμανε ο κ. Αποστολόπουλος.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι ο επαναπατρισμός αυτών των πολύ σπουδαίων γιατρών αποτελεί απώλεια από το σύστημα υγείας ξένων χωρών και ότι ο Όμιλος, προκειμένου να έρθουν στην Ελλάδα και να ασκήσουν υψηλή ιατρική, τους παρέχει όλα τα εργαλεία που είχαν στο εξωτερικό ή ακόμη και καλύτερα. «Τους δίνουμε το όραμα ότι δεν πρόκειται για ευκαιριακή προσπάθεια, αλλά έχει και συνέχεια και συνέπεια και αποτέλεσμα και προστιθέμενη αξία στην ελληνική κοινωνία» πρόσθεσε ο κ. Αποστολόπουλος.

Επισήμανε ακόμη ότι η καινοτομία ήταν πάντοτε στη στρατηγική του Ομίλου ο οποίος έχει επενδύσει δεκάδες εκατομμύρια σε αυτή την κατεύθυνση και θα συνεχίσει να επενδύει. «Η Ιατρική, όπως όλοι γνωρίζουμε, ηγείται ως κλάδος της 4ης βιομηχανικής επανάστασης και εμείς δεν είμαστε απλά θεατές, αλλά συμμετέχουμε ενεργά σε αυτή την εξέλιξη» πρόσθεσε ο κ Αποστολόπουλος.

Σημειώνεται ότι το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης είναι «Ιατρικός Υποστηρικτής» της 84ης ΔΕΘ, έπειτα από την έναρξη σχετικής συνεργασίας ανάμεσα στην ΔΕΘ-Helexpo και στον Όμιλο του Ιατρικού Αθηνών. Η συνεργασία των δύο πλευρών προσφέρει μια σειρά από ιατρικές καλύψεις και προνόμια στους εκθέτες και επισκέπτες. Ειδικότερα, προβλέπεται η παρουσία ασθενοφόρου επανδρωμένου με διασώστες και ιατρό, αλλά και δωρεάν ιατρικές εξετάσεις, εφόσον πραγματοποιηθεί διακομιδή και ειδικές εκπτώσεις για άλλες παροχές.