Ο Πέτρος Ευθυμίου, Εντεταλμένος Σύμβουλος της 24MEDIA

Ο Πέτρος Ευθυμίου, Εντεταλμένος Σύμβουλος της 24MEDIA

Τι ανακοίνωσε ο όμιλος της 24MEDIA.

Η 24MEDIA, στο πλαίσιο ανάπτυξης και ενίσχυσης της, υποδέχεται τον Πέτρο Ευθυμίου, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Εντεταλμένου Συμβούλου του ομίλου.Ο Πέτρος Ευθυμίου έχει εργαστεί αρχικά ως εκπαιδευτικός και εν συνεχεία ως δημοσιογράφος. Διετέλεσε πολιτικός συντάκτης της εφημερίδας «Το Βήμα», διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού ΤΟΠ FM και αρχισυντάκτης του περιοδικού «Αντί».

Στη δημόσια τηλεόραση (ΝΕΤ) είχε την ευθύνη οργάνωσης και παρουσίασης της πολιτικής εκπομπής “Τελική Ευθεία” ενώ ήταν ο συντονιστής του πρώτου debate των εκλογών του 1996. Έχει λάβει το πρώτο βραβείο «Δημοσιογραφικής Αριστείας» από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο το 1998. Έχει διατελέσει ευρωβουλευτής, βουλευτής, υπουργός Παιδείας και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ).

Δίδαξε δημοσιογραφία ως επισκέπτης καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και το 2012-2013 υπήρξε fellow του Weatherhead Center for International Affairs του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.

Ο Σταύρος Δρακουλαράκος, CEO της 24MEDIA, δήλωσε: «Η συμβολή του Πέτρου Ευθυμίου στο δυναμικό του Ομίλου συνιστά για εμάς μία στρατηγική απόφαση και αποτελεί την ιδανική ενίσχυση για τις αναπτυσσόμενες επενδύσεις μας. Ο Πέτρος Ευθυμίου κομίζει στην ομάδα μας ένα μείγμα συμπυκνωμένης εμπειρίας και βαθιάς γνώσης των εγχώριων και διεθνών εξελίξεων, μέσα από ένα πολυδιάστατο πρίσμα».