O Weeknd αφήνει για λίγο το μικρόφωνο και πιάνει την πένα

O Weeknd αφήνει για λίγο το μικρόφωνο και πιάνει την πένα
epa07112575 A handout photo made available by the promoter Ocesa shows Canadian singer and songwriter Abel Makkonen Tesfaye known by his stage name The Weeknd performing on stage during a concert at the Palacio de los Deportes in Mexico City, Mexico, 22 October 2018. EPA/CHINO LEMUS/OCESA HANDOUT HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

O Weeknd σεναριογράφος και πρωταγωνιστής σε σειρά του HBO.

Ο Καναδός τραγουδιστής, στιχουργός και δισκογραφικός παραγωγός The Weeknd ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά για το HBO, της οποίας θα είναι πρωταγωνιστής και σεναριογράφος.

Η σειρά με τίτλο «The Idol» ακολουθεί μια τραγουδίστρια της ποπ που συνδέεται με έναν αινιγματικό ιδιοκτήτη νυχτερινού κλαμπ στο Λος Άντζελες, ο οποίος είναι ηγέτης μιας μυστικής αίρεσης.

O Weeknd, θα είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Ρέζα Φαχίμ και Σαμ Λέβινσον. Και οι τρεις θα είναι οι δημιουργοί της σειράς με τον Τζόζεφ Έπσταϊν να είναι υπεύθυνος παραγωγής και να βοηθά στη συγγραφή του σεναρίου.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Weeknd γράφει σενάριο για την τηλεόραση. Έγραψε το σενάριο και πρωταγωνίστησε σε ένα επεισόδιο της σειράς κινουμένων σχεδίων «American Dad» στο TBS το 2020. Εμφανίστηκε επίσης στην ταινία «Uncut Gems» με πρωταγωνιστή τον Άνταμ Σάντλερ.