Όχι που δεν θα γινόταν: Αυτό είναι το πρώτο «έξυπνο» προφυλακτικό στον κόσμο

Όχι που δεν θα γινόταν: Αυτό είναι το πρώτο «έξυπνο» προφυλακτικό στον κόσμο

Καλώς ήρθατε στον κόσμο της φορετής τεχνολογίας στο κρεβάτι.

Η μόδα των έξυπνων φορετών συσκευών που κατακλύζουν την αγορά πέρασε και στο… κρεβάτι, με την παρουσίαση του πρώτου «έξυπνου» προφυλακτικού στον κόσμο.

Μια βρετανική startup με την ονομασία British Condoms έφτιαξε για πρώτη φορά την έξυπνη εκδοχή προφύλαξης με την ονομασία i.Con. Πρόκειται για ένα ειδικό δαχτυλίδι το οποίο τοποθετείται στη βάση του προφυλακτικού και μετρά σε πραγματικό χρόνο τις… επιδόσεις αυτού που το φοράει.

Σύμφωνα με τους σχεδιαστές του, το i.Con φέρει ένα νανοτσίπ και αισθητήες οι οποίες σχεδόν τα πάντα. Τις θερμίδες που καίγονται κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, το χρόνο διάρκειας, την περιφέρεια, τον αριθμό των διεισδύσεων ή ακόμη και τον αριθμό των στάσεων ανά βδομάδα, μήνα ή και έτος!

Έπειτα ο χρήστης μπορεί να κατεβάζει τα δεδομένα σε όποια συσκευή επιθυμεί, κι αν θέλει, να τα μοιραστεί με όποιον νομίζει ότι τον ενδιαφέρουν.

«Καλώς ήρθατε στον κόσμο της φορετής τεχνολογίας στο κρεβάτι», είναι το μόνο της εταιρείας, η οποία δηλώνει υπερήφανη για το δημιούργημά της.