OffersAroundME: Η εφαρμογή που «νικάει» τα e-shop

OffersAroundME: Η εφαρμογή που «νικάει» τα e-shop

Ένα μοναδικό application που φέρνει τους πελάτες πίσω στα φυσικά καταστήματα.

Έχετε σκεφτεί ποτέ τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουν οι καταναλωτές; Η απάντηση είναι απλή. Προσφορές. Τι θέλουν οι καταναλωτές που θέλουν να εκμεταλλεύονται την τεχνολογία στο έπακρο;  Οι προσφορές να φτάνουν στο κινητό τους και να βρίσκονται δίπλα τους.

Φανταστείτε να θέλετε να ψωνίσετε κάτι και να γνωρίζετε ακριβώς που στη γειτονιά σας υπάρχει αυτό το προϊόν σε προσφορά και να μπορείτε να το αποκτήσετε! Δε πρόκειται για κάποιο σενάριο απ’ το μέλλον. Η OffersAroundME είναι η πρώτη «κινητή» μηχανή αναζήτησης προσφορών στον κόσμο –  μια καινοτόμος εφαρμογή, εύκολη, γρήγορη και κυρίως φιλική προς το χρήστη, που ήρθε να κάνει τη ζωή καταναλωτών και καταστηματαρχών λίγο πιο εύκολη.

Τι κάνει όμως ακριβώς η OffersAroundME; «Μαγνητίζει» τον πελάτη με τις προσφορές και τον επιστρέφει στο φυσικό κατάστημα, συνδέοντας άμεσα τον επαγγελματία  με τον καταναλωτή, αρκεί ο δεύτερος να βρίσκεται στην ακτίνα του καταστήματος. Κάπως έτσι τα καταστήματα έχουν ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες και ευκαιρίες με τα e-shops, ίσως και… παραπάνω.

Το ενδιαφέρον είναι ο τρόπος λειτουργίας της εφαρμογής, η οποία παρέχει μια σειρά προνομίων για τις δύο πλευρές. Και για τους επαγγελματίες και φυσικά και για τους ίδιους τους πελάτες.

Οι επαγγελματίες ιδιοκτήτες- καταστηματάρχες μπορούν πολύ εύκολα να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.offersaroundme.mobi, να δημιουργήσουν μέσα σε λίγα βήματα τον προσωπικό τους λογαριασμό με τα στοιχεία και την τοποθεσία του καταστήματός, χωρίς προηγουμένως να απαιτείται η ύπαρξη ιστοσελίδας του καταστήματος. Από ‘κει και έπειτα ανοίγει η «πύλη» των προσφορών. Οι ιδιοκτήτες καταγράφουν τα προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά και ορίζουν την ακτίνα που επιθυμούν να εμφανίζονται. Έτσι, οι πελάτες βρίσκουν τις αντίστοιχες προσφορές γιατί αναζητούν στην περιοχή τα προϊόντα που έχουν την καλύτερη τιμή.

Οι προσφορές αυτές μπορούν να σταματήσουν, να ξεκινήσουν ξανά ή να τροποποιηθούν εφόσον το επιθυμεί ο ιδιοκτήτης, χωρίς κανένα κόστος. Επιπλέον, έχουν  τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν όλα τα διαθέσιμα εργαλεία, ώστε να κάνουν τις απαραίτητες βελτιώσεις που θα αναδείξουν τα προϊόντα τους.

Το πιο σημαντικό είναι ότι οι ιδιοκτήτες καταστημάτων πληρώνουν γι’ αυτή την υπηρεσία μόνο εφόσον οι πελάτες πατήσουν την προσφορά. Μάλιστα, η εταιρεία προσφέρει όλα τα κλικ για τους πρώτους τρεις μήνες εντελώς δωρεάν, ώστε να γνωρίσουν από κοντά οι επαγγελματίες τη πλατφόρμα.  Από ‘κει και έπειτα το κόστος ανέρχεται στα €0,10 «για τα μοναδικά κλικ» μόνο όταν ο εν δυνάμει πελάτης επιλέξει την προσφορά τους για να δει περισσότερα.  Δηλαδή όταν υπάρχει αντίκρισμα.

Από την άλλη πλευρά ο καταναλωτής κατεβάζει την εφαρμογή στο κινητό του και μπορεί να αναζητήσει ανά πάσα στιγμή την προσφορά που ψάχνει κοντά του, πληκτρολογώντας απλά αυτό που ψάχνει.

Ουσιαστικά ο χρήστης κάνει μια έρευνα αγοράς, βλέπει τις τιμές και τις προσφορές και επισκέπτεται το κατάστημα, ώστε να ολοκληρώσει τις αγορές.

H καλύτερη εγγύηση για την απόδοση της εφαρμογής, είναι η ίδια, η ανταπόκριση των χρηστών. Μια γρήγορα ματιά στο Google Play, από όπου μπορεί κανείς να κατεβάσει την εφαρμογή για Android συσκευές θα πείσει και τον πιο απαιτητικό. Βαθμολογία σχεδόν άριστα, 4,3 και σχόλια που επιβεβαιώνουν όλα όσα περιγράψαμε παραπάνω. “Ιδανικό για να βρίσκεις κοντά σου χωρίς κόπο, γρήγορα την καλύτερη προσφορά γι’ αυτό που αναζητάς” σημειώνει μία από τους χρήστες. “Ξέρεις που να πας για ό, τι θέλεις σε προσφορές που σε ενδιαφέρουν! Ευκολόχρηστο και ίσως αναγκαίο πλέον” σημειώνει κάποιος άλλος.

Αν θέλετε να έχετε όλα τα προνόμια των ηγετών του λιανεμπορίου, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της OffersAroundME και δείτε αναλυτικά πώς λειτουργεί η μηχανή αναζήτησης προσφορών.

Χιλιάδες επιχειρήσεις έχουν ήδη εγγραφεί στην εφαρμογή.