Όγδοος νεκρός από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα

Όγδοος νεκρός από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα
Παραδόθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία», 19 καινούριοι αναπνευστήρες υψηλής τεχνολογίας, που θα εξοπλίσουν άμεσα αντίστοιχες νέες κλίνες στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, και πιο συγκεκριμένα στη ΜΕΘ του Κέντρου Αναπνευστικής Ανεπάρκειας και στη ΜΕΘ της Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής, την Τρίτη 17 Μαρτίου 2020. Οι αναπνευστήρες που παραδόθηκαν είναι το πρώτο μέρος της δωρεάς της εταιρείας «Παπαστράτος». Τις επόμενες ημέρες θα παραδοθούν στο Υπουργείο Υγείας άλλοι 31, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό της δωρεάς της «Παπαστράτος», σε 50 καινούριους αναπνευστήρες υψηλής τεχνολογίας για Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ/SOTIRIS KYPRAIOS Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ένας άνδρας ηλικίας 80 ετών κατέληξε την Παρασκευή στο νοσοκομείο Παμμακάριστος, όπου νοσηλεύονταν.

Στους οκτώ ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από κορωνοϊό στην Ελλάδα. Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι κατέληξε από την Covid-19 στο νοσοκομείο «Παμμακάριστος» ένας άνδρας ηλικίας 80 ετών που έπασχε από σοβαρό υποκείμενο νόσημα.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι είχε καταλήξει άλλος ένας ασθενής, στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο της Καστοριάς. Πρόκειται για 87χρονο άνδρα από τη Δαμασκηνιά, το ένα από τα δύο χωριά που έχουν τεθεί σε καραντίνα, ο οποίος νοσηλευόταν εδώ και τέσσερις ημέρες και έπασχε από σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.