Οι αλλαγές στα θεματικά πάρκα της Disney που κρύβουν μια ιστορική επέκταση

Οι αλλαγές στα θεματικά πάρκα της Disney που κρύβουν μια ιστορική επέκταση
epa07451941 The entrance of the Walt Disney Company is photographed in Burbank, California, 20 March 2019. The acquisition of 21st Century Fox by the Walt Disney Company for 71,3 billion dollars was made official today. EPA/ETIENNE LAURENT EPA-EFE/ETIENNE LAURENT Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τα σχέδια για επέκταση του Magic Kingdom είναι «τα μεγαλύτερα που έχουν γίνει ποτέ» στο πάρκο.

Μια σειρά ανακοινώσεων για τα θεματικά πάρκα της Disney έκανε η διοίκηση του αμερικανικού κολοσσού της διασκέδασης κατά τη διάρκεια του Destination D23 την περασμένη εβδομάδα, ενός τριήμερου συνεδρίου σχετικά με τον «κόσμο» της Walt Disney.

Σύμφωνα με το Fortune.com, η εταιρεία αποκάλυψε πως ετοιμάζει ενημερώσεις σε παλιά αξιοθέατα, ημερομηνίες έναρξης λειτουργίας για νέα και άφησε «παράθυρο» για μια μεγάλη επέκταση.

Μεταξύ των αναβαθμίσεων στις οποίες θα προχωρήσει η Disney είναι το Country Bear Jamboree στο Walt Disney World στη Φλόριντα και το οποίο θα φιλοξενεί καινούργιο show από το 2024.

Ακόμα, η Test Track στο πάρκο Epcot, που άνοιξε το 1999, θα λάβει μια σοβαρή αναβάθμιση από την Imagineers και την Chevrolet.

Επιπλέον, το αγαπημένο αστέρι των θαυμαστών του World of Imagination, του Epcot, θα εμφανιστεί στον πραγματικό κόσμο και θα ποζάρει για συναντήσεις με τους θαυμαστές, από τώρα και στο εξής. Οι ουρές για φωτογραφίες μαζί του έφταναν τις πέντε ώρες την Κυριακή.

Παράλληλα, η Disney ανακοίνωσε πως οι νέες προσθήκες στο Haunted Mansion του Ορλάντο θα κάνουν πρεμιέρα στα τέλη του Νοεμβρίου του 2023

Το Journey of Water, από την ταινία Moana, θα ανοίξει για το κοινό στις 16 Οκτωβρίου ενώ παράλληλα θα προστεθεί νέα ατραξιόν στο campus των Avengers της Marvel στο πάρκο της Disney στην Καλιφόρνια.

Σημειώνεται πως ο επικεφαλής αξιωματούχος στην Walt Disney Imagineering, Μπρους Βον, ανέφερε πως τα σχέδια για επέκταση του Magic Kingdom είναι «τα μεγαλύτερα που έχουν γίνει ποτέ» στο πάρκο της Φλόριντα. Η περιοχή πέρα από το Big Thunder Mountain Railroad εξετάζεται για μια επέκταση ακόμη μεγαλύτερη από το Star Wars: Galaxy’s Edge και το Pandora-The World of Avatar. Νέα αξιοθέατα, εστιατόρια και θεάματα είναι όλα στο τραπέζι, αλλά πρόκειται ακόμα για ένα απροσδιόριστο έργο, χωρίς να έχουν δοθεί λεπτομέρειες στη δημοσιότητα ακόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πηγή: fortune.com