Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τις κυβερνοεπιθέσεις στο επίκεντρο εκδήλωσης της Cisco

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τις κυβερνοεπιθέσεις στο επίκεντρο εκδήλωσης της Cisco
Στο πλαίσιο της συμμετοχής της Cisco στην ΔΕΘ θα γίνουν αναφορές για το πού θα βρεθεί σήμερα το 5G, πού θα δούμε τα πρώτα «πραγματικά» αυτόνομα οχήματα και πώς η 4η βιομηχανική επανάσταση θα αλλάξει τον κόσμο την επόμενη δεκαετία.

Η συμβολή της τεχνολογίας στην ανάπτυξη και η ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των κυβερνοεπιθέσεων, δύο από τα πλέον ενδιαφέροντα θέματα της επικαιρότητας, θα βρεθούν στο επίκεντρο εκδήλωση που διοργανώνει η Cisco στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, τα δέκα τελευταία χρόνια, η τεχνολογική καινοτομία θεωρείται βασικός παράγοντας για την εξέλιξη και ανάπτυξη κάθε χώρας. Με ασύγκριτες δυνατότητες συνδεσιμότητας και με νοημοσύνη που δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε, η τεχνολογία σήμερα είναι σε θέση να προσφέρει λύσεις που μπορούν να βελτιώσουν θεαματικά την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα σε ό,τι και αν κάνουμε. Ταυτόχρονα, όπως επισημαίνεται, νέες υπηρεσίες να εμφανίζονται καθημερινά, που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο ζούμε και δουλεύουμε. Έργα στην ενέργεια, τη γεωργία, τον τουρισμό, την τραπεζική, την υγειονομική περίθαλψη, τα οποία δημιουργούν πιο έξυπνες πόλεις, προσφέρουν καθαρότερο περιβάλλον και κάνουν πιο εύκολη και ευχάριστη τη ζωή μας. Στο πλαίσιο της συμμετοχής της Cisco στην ΔΕΘ θα γίνουν αναφορές για το πού θα βρεθεί σήμερα το 5G, πού θα δούμε τα πρώτα «πραγματικά» αυτόνομα οχήματα και πώς η 4η βιομηχανική επανάσταση θα αλλάξει τον κόσμο την επόμενη δεκαετία.

Την ίδια στιγμή οι απειλές της Κυβερνοασφάλειας εξελίσσονται και απαιτείται ο εντοπισμός και η αποκατάσταση να γίνεται άμεσα. Πόσο σημαντική είναι η παρακολούθηση, ανάλυση, αναφορά των νέων απειλών του κυβερνοχώρου, για αποτελεσματικά συστήματα ασφαλείας απέναντι στις σημερινές κυβερνοεπιθέσεις.

Η εκδήλωση με θέμα «Η χώρα στο σταυροδρόμι της ανάπτυξης: Πώς η καινοτομία και η τεχνολογία της Cisco μπορεί να βοηθήσει», θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 2:15 το μεσημέρι στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Talks & Events του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν και να δουν περισσότερες πληροφορίες στο www.eventora.com/en/Events/cisco .

Φωτογραφία: Οι ομιλητές της εκδήλωσης, Νίκος Χρυσός, Director of Innovation EMEAR, Strategy and Planning και Κωνσταντίνα Συντιλα, Cyber Security Sales Specialist, Greece, Cyprus, Malta, Cisco