Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα εργασιακής εμπειρίας νέων «Top to Top» της Mondelēz

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα εργασιακής εμπειρίας νέων «Top to Top» της Mondelēz
Οι συμμετέχοντες του προγράμματος είχαν τη μοναδική εμπειρία να δουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί μία μεγάλη εταιρεία όπως η Mondelēz και να γνωρίσουν από κοντά την κουλτούρα και τους ανθρώπους της.

Τη δυνατότητα σε 20 απόφοιτους και τελειόφοιτους μεταπτυχιακών προγραμμάτων να συμμετάσχουν σε μια πρωτοβουλία της Mondelēz που έχει στόχο την ενεργή υποστήριξη σε νέους ανθρώπους που βρίσκονται στην αφετηρία της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας, πρόσφερε η εταιρεία μέσω του Προγράμματος «Top to Top».

Οι συμμετέχοντες, κατά τη διάρκεια παρουσίας τους στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για διάφορες πτυχές της επιχειρησιακής δραστηριότητας και λειτουργίας της Mondelēz. Παράλληλα, δοκίμασαν τις γνώσεις και τις ικανότητες τους μέσα από πρωτότυπες δοκιμασίες.

Σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος, στελέχη της Mondelēz ήταν κοντά στους συμμετέχοντες για να τους καθοδηγούν και να απαντούν στις ερωτήσεις τους.

Η Κατερίνα Βλάχου, γενική διευθύντρια της Mondelēz για Ελλάδα και Κύπρο, δήλωσε σχετικά: «Το «Top to Top» ξεχωρίζει διότι προσφέρει στους συμμετέχοντες μια ξεχωριστή εμπειρία που ξεπερνάει το παραδοσιακό στενό πλαίσιο ενός σεμιναρίου. Εξ’ αρχής, στόχος του προγράμματος «Top to Top» ήταν να προσφέρει στους συμμετέχοντες μια μοναδική εμπειρία για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί μια μεγάλη εταιρεία όπως η Mondelēz και να γνωρίσουν από κοντά την κουλτούρα και τους ανθρώπους της. Οι άνθρωποί της Mondelēz είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά και αναδεικνύουν την εταιρεία σε αυτό που είναι σήμερα, μια κορυφαία επιλογή των νέων για τη μελλοντική τους απασχόληση».

Η Mondelēz θα συνεχίσει να προσφέρει συμβουλές προετοιμασίας και καθοδήγησης σε όλους τους συμμετέχοντες του Προγράμματος «Top to Top» και στους επόμενους μήνες.

H Mondelēz έλαβε το 2019 τη 2η θέση στη συνολική κατάταξη όλων των επιχειρήσεων σε όλους τους κλάδους που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ως κορυφαία επιλογή των νέων για τη μελλοντική τους απασχόληση, ύστερα από άνοδο τριών θέσεων σε σχέση με την προηγούμενη έρευνα. Παράλληλα, στην ίδια έρευνα, αναδείχθηκε για μία ακόμη φορά στην κορυφαία θέση στον τομέα των προϊόντων ταχείας κατανάλωσης (FMCG). Σημειώνεται ότι η διάκριση αυτή προέκυψε μέσα από την έρευνα της εταιρείας kariera.gr και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Βασισμένη σε ένα δείγμα ηλικίας 18-38 ετών από όλη την Ελλάδα, η έρευνα αναλύει τις στάσεις που έχουν οι νέοι στη χώρα ως προς την καριέρα τους και τι είναι σημαντικό γι’ αυτούς όταν σχεδιάζουν και προγραμματίζουν την εργασιακή τους ζωή.