Όνειρα γεμάτα ελληνικό τραγούδι

Όνειρα γεμάτα ελληνικό τραγούδι

Ραντεβού στις 24 και 31 Ιανουαρίου στο Ρυθμός Stage με τη μουσική παράσταση «Τις νύχτες μπαίνεις στα όνειρα μου» της Λίνας Νικολακοπούλου.

«Τα μάτια κλείστε, γλυκά ακουμπήστε στην κουπαστή, 
τον χρόνο αφήστε καινούργια όνειρα να φανταστεί…»

Δεν μπορείτε να πείτε! Ακούγεται τέλειο. Χαλαρωτικό, αν μη τι άλλο. Εδώ έχουμε τη Λίνα Νικολακοπούλου που μας καλεί σε μια τρίωρη μουσική συνάντηση, γεμάτη ελληνικό τραγούδι.

Οι φωνές των Ερωφίλη, Αργυρώ Καπαρού, Σοφίας Παπάζογλου και Απόστολου Ρίζου θα πλανέψουν το μυαλό μας και, είναι σίγουρο, πως εκείνη τη νύχτα, τουλάχιστον θα μπουν στα όνειρά μας.

Διαβάστε ακόμη: «Ο κυνηγός του ροζ κύματος»

Τα τραγούδια που θα πάμε να ακούσουμε αφορούν σχεδόν ολόκληρο το ελληνικό ρεπερτόριο. Από το ρεμπέτικο μέχρι τους ήχους των ημερών μας, ο κάθε ένας από τους προαναφερθέντες θα μας τραγουδήσει με τον τρόπο και την ιδιαίτερη ταυτότητά του, τραγούδια-«σταθμούς», αλλά και τραγούδια της πρόσφατης δισκογραφίας. Ο πλούτος και η πολυχρωμία της ελληνικής μουσικής θα κάνει εμάς, το κοινό, να μοιραστούμε μαζί με εκείνους, τους μουσικούς και τους τραγουδιστές, μνήμες, ελπίδες και ό,τι άλλο μπορει να μας ενώσει σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Δείτε ακόμη: Φεστιβάλ Νέων Χορογράφων στη Στέγη

Την επιλογή του ρεπερτορίου αλλά και την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει η Λίνα Νικολακοπούλου, ενώ οι μουσικοί είναι: Ο Κώστας Νικολόπουλος στην ηλεκτρική και την ακουστική κιθάρα αλλά και στις ενορχηστρώσεις. Ο Μάνος Σαβιολάκης στο μπουζούκι, το λαούτο και το μπάσο, ο Δημήτρης Καζάνης στο βιολί, ο Γιώργος Γκίκας στα κρουστά και η Φανή Νικολοπούλου στο βιολοντσέλο.

Όλα αυτά θα συμβούν τις Παρασκευές 24 και 31 Ιανουαρίου στη μουσική σκηνή Ρυθμός Stage στην Ηλιούπολη.

Χρειαζόμαστε επειγόντως λίγη τόνωση στα όνειρά μας οπότε… κάποια από τις δυο Παρασκευές λέμε να παρευρεθούμε.

Δείτε ακόμη: «Άνθρωπος και περιβάλλον» μετά μουσικής