Ώρα Φέσσα για τον ΣΕΒ

Αλλαγή σκυτάλης σηματοδοτεί η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών. 

Ο Θεόδωρος Φέσσας διαδέχεται τον μακροβιότερο πρόεδρο του ΣΕΒ Δημήτρη Δασκαλόπουλο στην αυριανή Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του συνδέσμου. Σημειώνεται ότι με ομόφωνη απόφαση από τις 27 Φεβρουαρίου το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒ αποδέχθηκε την εισήγηση της επιτροπής αξιολόγησης υποψηφιοτήτων και θα προτείνει στη Γενική Συνέλευση τον κ. Θεόδωρο Φέσσα για τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. του ΣΕΒ. Θα προτείνει, επίσης, να απονεμηθεί στον απερχόμενο πρόεδρο κ. Δημήτρη Δασκαλόπουλο ο τίτλος του Επίτιμου Προέδρου.

Επίσης φέτος διεξάγονται αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και του νέου Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ στο οποίο θα συμμετέχουν γνωστά ονόματα της εγχώριας επιχειρηματικής κοινότητας .

Νέα μέλη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒ θα είναι οι Ευάγγελος Μυτιληναίος, Πάνος Μαρινόπουλος και Κωνσταντίνος Κόκκαλης, ενώ παραμένουν οι κκ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος, Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, Βασίλης Φουρλής, Ευτύχης Βασιλάκης, Σάκης Καλλιτσάντσης, ο Γιάννης Γιώτης, η Σοφία Κουνενάκη- Εφραίμογλου, ο Ευθύμιος Ο. Βιδάλης, ο Γιάννης Κωστόπουλος, ο Νίκος Καραμούζης, ο Χρήστος Κομνηνός, ο Αλέξανδρος Μακρίδης, καθώς και άλλοι καταξιωμένοι επιχειρηματίες και εκπρόσωποι επιχειρήσεων. Παραμένει, επίσης, ως εκτελεστικός αντιπρόεδρος ο κ. Χάρης Κυριαζής, που θα συνεχίσει να υποστηρίζει διοικητικά τον Σύνδεσμο.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης στο δεύτερο μέρος της Γ.Σ. την ομιλία στα Μέλη του ΣΕΒ του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.

Στην παραδοσιακή απογευματινή εκδήλωση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ, παρόντος του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ενώ ομιλητές θα είναι ο Υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας και ο νέος πρόεδρος του ΣΕΒ Θεόδωρος Φέσσας.

Διαβάστε ακόμη: 

Η Ελλάδα μπαίνει στη μεγάλη βιομηχανία του πετρελαίου

ΣΕΒ: «Αλλάξτε το άρθρο 106, δεν ταιριάζει σε σύγχρονο κράτος»