Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS – Δείτε το βίντεο της Durex και του MTV

Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS – Δείτε το βίντεο της Durex και του MTV

Ένα βίντεο για την προφύλαξη των νέων σε συνεργασία με το κίνημα του ιδρύματος MTV Staying Alive, «Someone Like Me».

Με αφορμή την 1η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, η Durex και το διεθνές κίνημα του Ιδρύματος MTV Staying Alive, «Someone Like Me», παρουσιάζουν ένα νέο βίντεο για το ασφαλές σεξ.

Το βίντεο με τίτλο «Μην αφήσεις τον HIV να σε ξεγελάσει», που λανσάρεται μέσω των προφίλ του Someone Like Me σε YouTube, Facebook και Twitter, έχει σχεδιαστεί για να επαγρυπνήσει τους νέους στον αγώνα κατά του ιού HIV.

«Καθώς πλησιάζουμε στην παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS, το Someone Like Me δεν αποσκοπεί μόνο στο να προκαλέσει συζητήσεις που θα βοηθήσουν τους νέους ανθρώπους να καταλάβουν πώς να προστατευθούν από τον HIV, αλλά κυρίως να τους οπλίσει με μηνύματα, περιεχόμενο και βίντεο τα οποία θα μοιραστούν στη διαδικτυακή τους κοινότητα», επισημαίνει ο Volker Sydow, Global Category Director για την σεξουαλική ευημερία στην Durex.

«Σύμφωνα με την έρευνά μας, ένας στους τέσσερεις νέους στην Ευρώπη πιστεύουν πως ο ιός HIV είναι ένα πρόβλημα που επηρεάζει κυρίως τους ανθρώπους στην Αφρική κάτι το οποίο είναι ένας ανησυχητικός μύθος. Θέλουμε το ‘Someone Like Me’ να βοηθήσει τους ανθρώπους να συνομιλήσουν, και μέσω διαδικτύου και στον πραγματικό κόσμο, σχετικά με τον HIV, λίγες μέρες πριν την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS», τονίζει από την πλευρά της η Georgia Arnold, Executive Director του ιδρύματος MTV Staying Alive.

Δείτε το βίντεο:

Το κίνημα «Someone Like Me» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2013 με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS, ενώ το 2014 πραγματοποιήθηκε μια ετήσια εκστρατεία που στόχο είχε να ενισχύσει το χαρούμενο, υγιές και ασφαλές σεξ σε όλο τον κόσμο. Η δεύτερη καμπάνια για την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS δεν έχει σαν στόχο να νουθετήσει τους νέους ανθρώπους, αλλά να προκαλέσει ερωτήσεις και να πυροδοτήσει συζητήσεις σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Someone Like Me στο www.someonelikeme.com.