Δείτε Live: H πρώτη ψηφιακή ημερίδα για τις επιπτώσεις του κορωνοΐού

Η επιστημονική κοινότητα και ο επιχειρηματικός κόσμος δεν μπορούν να μείνουν αδρανείς! Την Παρασκευή 16.00 με 18.00 πραγματοποιείται η πρώτη Ψηφιακή Ημερίδα από το ΙΔΙΣ και την ΕΕΝΕ, με την επιστημονική υποστήριξη του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.

Ζούμε ως παγκόσμια κοινότητα μία πρωτοφανή και πολυδιάστατη κρίση, οι συνέπειες της οποίας δεν μπορούν να εκτιμηθούν στην ολότητά τους επαρκώς.

Απέναντι σε αυτή την κατάσταση, το Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων και η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (E.EN.E), με την Επιστημονική Υποστήριξη του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, ενώνουν δυνάμεις και πρωτοπορούν με τη διεξαγωγή της πρώτης ψηφιακής ημερίδας με τίτλο:

«Πανδημίες και Παγκόσμια Διαχείριση Κρίσεων Υγείας: Η Περίπτωση του Κορωνοΐού», την Παρασκευή, 27 Μαρτίου, στις 16.00-18.00.

Δείτε live εικόνα:

Στόχος της δίωρης διαδικτυακής συζήτησης, που θα γίνει μεταξύ ειδικών της υγείας, οικονομολόγων, διεθνολόγων και επιχειρηματιών είναι:

  • Η αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης και η εκτίμηση των σεναρίων εξέλιξής της,
  • Η προβολή και ανάδειξη συγκεκριμένων προτάσεων αντιμετώπισης της εξάπλωσης της πανδημίας και των συνεπειών της στους τομείς της υγείας, της οικονομίας, του τουρισμού, της επιχειρηματικότητας και της εργασίας, με σαφή καθορισμό του εξελισσόμενου και ευμετάβλητου γεωπολιτικού τοπίου.

Την επίκαιρη εκδήλωση υποστηρίζουν ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, η ELIKON Graphic Arts, ο Όμιλος Επιχειρήσεων GEP, το Delphi Economic Forum (DEF), η LiveMedia και το Fortune Greece που επίσης θα αναμεταδίδει ζωντανά την ημερίδα μέσα από την ιστοσελίδα του.

 

Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας:

www.livemedia.gr/corona20

Σχετικά άρθρα