Πάνω από 50.000 βιογραφικά Ελλήνων για μια θέση εργασίας στη Fraport

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε ποιες θέσεις θα απασχοληθούν οι εργαζόμενοι - ποια τα επενδυτικά σχέδια της εταιρείας. 

Τις αντιδράσεις για την πώληση 14 αεροδρομίων στη γερμανική Fraport, ακολούθησαν οι χιλιάδες αιτήσεις Ελλήνων για να εργαστούν στην εταιρεία.

Πιο αναλυτικά, όπως ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής Εμπορικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Fraport Greece, Γιώργος Βήλος, η βάση βιογραφικών της Fraport αριθμεί ήδη 50.000 βιογραφικά, τα οποία αυξάνονται με ρυθμό τουλάχιστον 300 βιογραφικών την ημέρα.

Η εταιρεία αναμένεται να απασχολήσει 550 άτομα μέχρι την άνοιξη, με τις 130 θέσεις να αφορούν στη στελέχωση του διοικητικού κέντρου της ενώ οι υπόλοιπες λοιπές ανάγκες στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, των οποίων η Fraport έχει αναλάβει τη διαχείριση.

Αναφερόμενος στα έργα που θα υλοποιηθούν στα αεροδρόμια, επεσήμανε ότι σε ελάχιστα από αυτά θα γίνουν μόνο μικρής κλίμακας παρεμβάσεις, ενώ στα περισσότερα θα υλοποιηθούν επενδύσεις ολικής ανακαίνισης και επέκτασής τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το αεροδρόμιο της Σαντορίνης, το οποίο από κτιριακές υποδομές 5.000 τετραγωνικών μέτρων σήμερα, θα φθάσει τις 15.000 τ.μ.