Παραλαμβάνει την ηγεσία της ΝΔ ο νέος πρόεδρος

Παραλαμβάνει την ηγεσία της ΝΔ ο νέος πρόεδρος

Πανηγυρικό κλίμα μετά τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη – Μεγαλώνει η διαφορά από Μεϊμαράκη.

Στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, επί της λεωφόρου Συγγρού, βρίσκεται αυτή την ώρα ο νέος πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος ενημερώνεται από τον απερχόμενο μεταβατικό πρόεδρο Γιάννη Πλακιωτάκη.

Ο κ. Μητσοτάκης ήλθε στα γραφεία μαζί με τον βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη και τον πρώην βουλευτή Μιχάλη Μπεκίρη και τον υποδέχθηκαν οι κ.κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, Γιάννης Τραγάκης και ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Νωρίτερα, είχαν φθάσει στα γραφεία του κόμματος ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ενώ από το πρωί ήταν και ο πρώην βουλευτής Κερκύρας και συνεργάτης του Νίκος Γεωργιάδης.

«Σήμερα είναι ημέρα χαράς αλλά όχι πανηγυρισμών» δήλωσε προσερχόμενος στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Θα πανηγυρίσουμε όταν η κυβέρνησή μας, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο, μειώσει την ανεργία και αρχίσουν να έρχονται πίσω στην Ελλάδα τα παιδιά μας, που λογω κρίσης έφυγαν στο εξωτερικό» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Αυξάνεται η διαφορά Μητσοτάκη

Νωρίτερα ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ, Γιάννης Τραγάκης, δήλωσε πώς η διαφορά υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη αυξάνεται όσο συνεχίζεται η καταμέτρηση των ψήφων.

Μέχρι στιγμής έχει ενσωματωθεί το 80% των ψήφων και διαπιστώνεται νίκη του κ. Μητσοτάκη η οποία και μεγαλώνει όσο ενσωματώνονται τα μεγάλα εκλογικά κέντρα του λεκανοπεδίου. Μέσα στην ημέρα αναμένεται, σύμφωνα με τον κ. Τραγάκη, και η ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στο γραφείο του στο Παγκράτι λίγο μετά τις 10 το πρωί και αφού χαιρέτησε τους δημοσιογράφους δήλωσε: «Μας περιμένει πολλή και σκληρή δουλειά. Ήταν μεγάλη η νίκη χθες. Συνεχίζουμε ενωμένοι και ανανεωμένοι».