«Παράθυρο» Πούτιν με αστερίσκους για συνομιλίες με Ουκρανία, ΗΠΑ, ΕΕ

«Παράθυρο» Πούτιν με αστερίσκους για συνομιλίες με Ουκρανία, ΗΠΑ, ΕΕ
epa02981150 Russian Prime Minister Vladimir Putin speaks at a meeting of the All-Russian People's Front in Moscow, Russia, 26 October 2011. Parliamentary elections in Russia will be held on 04 December. EPA/ALEXANDER ZEMLIANICHENKO / POOL Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Δεν θα παραχωρήσουμε ό,τι είναι δικό μας», διαμηνύει ο Ρώσος πρόεδρος.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε την Τρίτη ότι η Ρωσία θα μπορούσε να ετοιμαστεί για συνομιλίες με την Ουκρανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη για το μέλλον της Ουκρανίας εάν και αυτές το επιθυμούν, αλλά η Μόσχα θα υπερασπιστεί τα δικά της συμφέροντα.

«Στην Ουκρανία , εκείνοι που είναι επιθετικοί προς την Ρωσία και στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ, θέλουν διαπραγματεύσεις; Ας τους δούμε. Αλλά εμείς θα τις κάνουμε με βάση τα εθνικά μας συμφέροντα» δήλωσε ο Πούτιν σε συνάντηση της ηγεσίας του υπουργείου Άμυνας στην Μόσχα.

«Δεν θα παραχωρήσουμε ό,τι είναι δικό μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες εκμεταλλεύονται την Ευρώπη για τα δικά τους συμφέροντα και ότι η Ρωσία δεν σχεδιάζει να διεξαγάγει πόλεμο στην Ευρώπη.

Ο Πούτιν είπε επίσης ότι η ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ «δεν είναι αποδεκτή για την Ρωσία ούτε σε 10 χρόνια και ούτε σε 20 χρόνια».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: